Logo Gadero
service

UITLOPEND Print tegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm met coating

Productnummer
EX2000604
GAAT UIT ASSORTIMENT, GEOPROARTE IS HET ALTERNATIEF !
i_excluton_noviton_lagos_60x60x4_jpg
i_printtegel_noviton_lagos_jpg
i_terrastegel_noviton_lagos_jpg
i_2000604_jpg
i_2000604_4_jpg
i_2000604_1_jpg
i_2000604_2_jpg
i_2000604_3_jpg
play video
Per m2

54,07

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 136,15

Op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 7 stuks á € 136,15

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

Specificaties

Gewicht
90 kg
Materiaal
Beton
Product type
Betontegels
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

UITLOPEND Print tegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm met coating

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

De printtegel Noviton Lagos 60 x 60 x 4 cm is een terrastegel gemaakt van geperst beton. De tegels is voorzien geprinte motieven in verschillende grijstinten. Op het beton is een grondlaag aangebracht waar vervolgens weer een motief op is geprint met een zeer duurzaam soort inkt. Deze inktlaag wordt beschermd met een dikke coating laag zodat deze er niet af slijt. De tegel is voorzien van een facet.

De printtegel Noviton Lagos is 4 cm dik waardoor hij niet geschikt is voor een oprit. De tegel kan gebruikt worden voor een terras, ter decoratie in de tuin, maar ois voor binnen ook zeker een aanrader! Lagos terrastegels beton in maat 60 x 60 x 4 cm zijn van Nederlandse bodem.

Sierbestrating aanleggen

Zorg altijd dat u een goede ondergrond heeft bij het leggen van de tegels. Houd rekening met een zandbed van circa 10 centimeter. Om verzakking tegen te gaan adviseren we u om een laag puin onder het zandbed aan te brengen. Ook dient u de tegels op te sluiten met opsluitbanden ofwel betonbanden zodat de tegels niet kunnen verschuiven. Om er weinig werk van te hebben, kunt u bovenop het zandbed worteldoen plaatsen zodat er gaan onkruid tussen uw tegels door kan groeien.

Wilt u meer tips over het aanleggen van uw sierbestrating? Lees dan onze handige klustips eens door of bekijk onze video. Vergeet u niet uw worteldoek, opsluitbanden en zand te bestellen?

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige aanbod aan of andere Excluton series als Abbeystones, Soft Comfort en Flagstones.