Fesca Premium Wide Laminaat Oxford Champagne Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Productnummer: FL-GDR-1006 15 jaar garantie   |   Lange banen leggen dankzij 2-zijdige V-groef

Adviesprijs
€ 27,50 € 24,75 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Premium Wide Laminaat Oxford Champagne Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

  • Luxe design vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk zelfstandig te leggen

Fesca Premium Wide Laminaat Oxford Champagne Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

Fesca Premium Wide Oxford Champagne Oak Laminaat is de vloer voor het veroorzaken van een luxe uitstraling aan uw woning of kantoorpand. Het extra brede laminaat met een plankbreedte van maar liefst 24,4 cm zorgt voor een echte boerderij vloer. Deze landhuisdelen zijn geproduceerd in Duitsland uit uitsluitend duurzame materialen. Fesca staat voor kwaliteit en biedt u dan ook een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze vloer. Daarnaast bezorgen wij als Gadero zijnde deze extra brede laminaat vloeren gratis bij u thuis.

De Premium Wide Laminaat Oxford Champagne Oak hebben een licht vergrijsde tint in het oude eiken. Dit maakt de vloer te combineren met zowel een moderne als klassieke inrichting. Deze extra brede laminaat heeft u bovendien super gemakkelijk en snel zelfstandig verwerkt tot vloer. De planken zijn namelijk voorzien van de geavanceerde Uniclic verbinding van. Elke baan in het totale vloeroppervlak valt nog eens extra op dankzij de V-groef die is aangebracht op de lange zijden van de laminaat planken. De Gadero Premium Wide Oxford Champagne Oak is voorzien van het PEFC keurmerk.

De Oude Eiken Laminaat variant bestaande uit de extra brede planken valt in gebruiksklasse 32. Dit betekend dat u deze vloer oor het leggen van een laminaat vloer. Heeft u enkele vragen of opmerkingen over onze brede lzowel commercieel als particulier kunt toepassen. Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier enkele tips en instructies vaminaat vloeren of een van onze andere producten? Neem gerust contact op met onze vloeradviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra-Breed-Laminaat-Fesca-Oxford-Oak.jpg Fesca Premium Wide Laminaat Champagne Oxford Oak 128.8 x 24.4 x 0.8 cm 15 jaar garantie   |   Lange banen leggen dankzij 2-zijdige V-groef Op voorraad
€ 24,75 Per m2 incl. btw