Prefab Houten schuur met puntdak Maatwerk mogelijk

Productnummer: DE-MW2 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 28.799,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten schuur met puntdak Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Alles naar eigen wens invullen
  • Met puntdak, dus ruimte voor bovenverdieping
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten schuur met puntdak Maatwerk mogelijk

Bent u op zoek naar een ruime schuur met puntdak, waarbij u zowel een boven als benedenverdieping heeft? Dit houten gebouw is geheel maatwerk, dus dit is slechts een voorbeeld. Graag horen wij van u hoe u deze opbergruimte het liefst ontvangt. Denk hierbij aan de lengte, breedte en hoogte. Daarnaast zijn er ook talloze aanvullende opties. Zo kunt u zelf bepalen hoe de vloer er uit komt te zien, welke dakbedekking en waar u de ramen en deuren wilt plaatsen. Op deze manier kunt er zelfs een soort vakantiewoning of chalet van maken. Benieuwd naar wat voor opties er nog meer zijn en wat voor prijs er bij uw wensen komt kijken? Neem dan contact met ons op.

Zelf schuur met puntdak bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw houten schuur op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, atelier of loods. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab houten schuur met puntdak maatwerk Prefab Houten schuur met puntdak Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 28.799,95 Per stuk incl. btw