Prefab Pergola overkapping 300 x 300 x 270 cm Geïmpregneerd hout

EUTR

Productnummer: CO2227   |   Complete houten pergola

€ 259,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Pergola overkapping 300 x 300 x 270 cm Geïmpregneerd hout

  • Zeer complete set met schuine schoren.
  • Ook als overkapping en bijvoorbeeld met klimdruif en blauwe regen laten begroeien
  • Hier voor een zeer aantrekkelijke prijs
  • Hoge druk geimpregneerd
  • Slechts alleen in deze maat verkrijgbaar (eventueel eenvoudig zelf op maat te maken door in te korten)
  • Lichte uitvoering (relatief dunne staanders ed, ook zelf op maat samen te stellen in dikkere maten)

Prefab Pergola overkapping 300 x 300 x 270 cm Geïmpregneerd hout

Wilt u een overkapping 3x3 meter maken in uw tuin? Bestel hier een kant en klare overkapping 3x3 meter voor een aantrekkelijke prijs! Deze pergola kunt u prima laten begroeien met klimplanten zodat u een natuurlijke zonnewering creeert. Deze houten kant en klare overkapping is bovendien snel en eenvoudig te plaatsen in uw tuin of als veranda met stenen of houten vlondervloer. Met deze pergola bouwpakket heeft u In een halve dag een eyecatcher in uw tuin.

Deze pergola set bestaat uit groen geïmpregneerd naaldhout met de volgende onderdelen

  • 4 palen van 2,70 meter en kopmaat 9 x 9 cm
  • Hoofdliggers 4 x 8,5 x 300 cm
  • 7 dwarsliggers (3 x 7 x 300cm)
  • Bevestigingsmateriaal (exclusief paalvoet)

Dit kant en klare pergoladak, ook wel terraspergola genoemd, wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Tips

De palen van deze prefab terraspergola kunt u monteren op paalhouders om de hoogte van 270 cm te behouden of in de grond plaatsen (bijvoorbeeld 40 a 50 cm). In de grond is altijd sterker dan montage op 7x7 paalhouders.

Voor het plaatsen van de palen adviseren wij de 7 cm grondboor te gebruiken. Hiermee voorkomt u onnodig beschadigen van de paalkop. Meer hout nodig voor uw tuin? Wij verkopen vlonders, schutting en losse balken en palen.

Voor zelf een houten (hoek) pergola maken leest onze tips over pergola's maken. Of bekijk ons stappenplan voor zelf veranda maken met pergoladak.

Liever maatwerk pergola of natuurlijk groen dak?

Liever een maatwerk pergola bouwen of overkapping met natuurlijk dak plaatsen?  Maak dan van onze 88x88 of 12x12 cm geïmpregneerde palen een pergola of aanbouw veranda op maat. Ook mogelijk met 9x9 cm Bannkirai palen of glad geschaafd Azobe. Lariks Douglas hout is minder geschikt omdat deze niet onbehandeld de grond in kunnen.

Maak van 45x90 of bij grotere projecten 45x145 mm balken dwarsbalken en leg hier eventueel een 180x180 cm stalen trellis op zodat uw klimplanten goed kunnen groeien. Tip, meng zowel een voorjaarsbloeier als de blauwe regen als een najaarsbloeier als de klimdruif, zo heeft u bijna elk jaargetijde een mooie begroeiing. 

Eventueel kunt u ook van rondhout een pergola maken. Kies uit de grillige vorm van Kastanje of Robinia palen van 12-14 cm dikte of ga voor de strakkere gefreesde palen van grenenhout. Zorg altijd voor schuine schoren in alle hoeken, anders kan uw constructie scharen bij harde wind. Zeker als deze begroeit is wordt deze relatief zwaar, niet onderschatten dus.

Overkapping maken?

Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Pergola set Prefab Houten Pergola 300 x 300 cm Geïmpregneerd hout 270 cm hoog EUTR   |   Complete houten pergola Op voorraad
€ 259,95 per stuk incl. btw