Logo Gadero
service

Populaire terrastegel met coating

Bij Gadero vindt u terrastegels met een coating in allerlei kleuren en maten van alle topmerken. Hierdoor is het aanbod enorm groot en wordt het lastig om een keuze te maken. In deze categorie hebben wij voor u de meest verkochte tegels op een rijtje gezet. Het zijn allemaal tegels die een goede prijs/ kwaliteitsverhouding vertonen en hierdoor erg populair zijn. Kies de meest verkochte maat 60x60 cm met of zonder print of motief. In deze rubriek vindt u de meest verkochte tegels van alle toonaangevende leveranciers. Het gaat veelal om 4cm dikke tegels voor een looppad of terras.

Wanneer u op zoek bent naar een tegel voor uw oprit dient u voor een minimale dikte van 6cm te gaan. Alle tegels worden binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België geleverd. Voor het gehele aanbod gaat u naar onze categorie terrastegels met coating

Waarom betontegels met een coating?

Betontegels worden gemaakt vaan een aantal natuurlijk materialen zoals zand, grind en cement. Betontegels zijn hierdoor niet volledig dicht aan het oppervlak. We noemen beton vanwege de kleine gaatjes in het oppervlak hierdoor poreus. In deze kleine gaatjes van uw betontegels zonder coating trekt vuil en vocht. Vuil en vocht zorgen ervoor dat uw tegels snel lelijk worden en niet lang mee gaan. 

Met een coating worden deze kleine gaatjes verdicht. Betontegel met een beschermlaag zijn hierdoor niet meer gevoelig voor vocht en vuil en gaan dus een stuk langer mee dan goedkope betontegels. Ondanks dat gecoate terrastegels sterk verduurzaamd zijn, zijn deze niet krasvast, kleurvast en slijtvast. Wanneer u naar tegels op zoek bent die nooit meer lelijk worden en een levenlang meegaan, dient u voor keramische terrastegels te kiezen.