Logo Gadero
service

Populaire laminaatvloeren

Gaat u voor de uitstraling van een natuurgetrouwe vloer maar wilt u de vloer zelf leggen? Dan kunt u wellicht goed uit de voeten met een laminaat vloer. De natuurlijke stenen of eiken design vloeren zijn voorzien van handige klik verbindingen waarmee u de vloer gemakkelijk zelf kunt verwerken! Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

Meest gestelde vragen over populaire laminaatvloer

Bij Gadero leveren we verschillende A-merken als FloerMeisterQuick Step & Fesca. Dankzij de verschillende mogelijkheden qua materiaal, design en afmetingen is er voor een ieder wat wils. Op deze pagina vindt u de meest aangevraagde en verkochte laminaat vloeren! 

Kiest u voor een realistische houten vloer welke u eenvoudig zelf kunt leggen? Kies dan voor een laminaat vloer. Wilt u een extra onderhoudsvriendelijke visgraat welke u zelf kunt verwerken tot uw droomvloer? Dan is het Visgraat Laminaat voor u de beste keuze. Toch liever een robuuste vloer? Wellicht is het Extra Brede Laminaat dan iets voor u! In onze showroom te Breukelen bent u van harte welkom om een grote greep uit ons laminaat assortiment te komen bekijken! Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak met onze adviseurs. 

Visgraat Laminaat

Een visgraat laminaat vloer legt u eenvoudig zelf, de vloerdelen zijn zeer realistisch geproduceerd en zeer krasbestendig, een uniek legpatroon in een modern jasje! Om het leggen van de visgraat laminaat vloeren te ondersteunen bekijkt u onze klustip visgraat laminaat video. 

Extra Breed Laminaat 

De Landhuis Formaat planken geven een luxe landelijke uitstraling aan uw woonruimte of kantoorpand. Wij bieden u veel keuze in designs van deze brede laminaat vloeren zoals bijvoorbeeld de Landhuis Laminaat collectie van Floer. De voelbare houtstructuren in de toplaag van het laminaat maken deze planken nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. 

Gaat u dit extra brede laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Op zoek naar meer informatie over een van de extra brede houtvervangende vloeren? Kijk dan ook eens naar bijvoorbeeld de Quick Step Majestic laminaat vloeren. Lees hier meer over deze extra brede en waterdichte laminaat vloeren.

Tegel of Eiken Laminaat 

Kiest u niet voor visgraat of extra breed maar wenst u een natuurlijke en luxe uitstraling dan weten de Eiken Laminaat vloeren of bijvoorbeeld het Tegel laminaat u te overtuigen!  Deze Unieke designs weten een echte Eiken Vloer of plavuizen vloer bijzonder fraai na te bootsen. Dit geeft uw woning namelijk direct een luxe uitstraling en een gezellige sfeer. 

Bent u nog niet overtuigd of kiest u toch liever voor een Verlijmde PVC, Click PVC of Parket vloer? Kijk dan gerust verder en neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op met een van onze mederwerkers. Niet zeker hoeveel vierkante meter vloer u nodig heeft? In onze blog leggen wij u uit hoe u het benodige aantal vierkante meter voor uw vloer berekent

Inspiratie