Parket Quick Step Compact Eiken Natuur Geborsteld Mat 182 x 14.5 x 1.25 cm

Productnummer: FL2000-EKM Kant-en-klaar parket   |   Mat gelakt

Leveringsproblemen Vaste bezorgdag per postcode

€ 69,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Parket Quick Step Compact Eiken Natuur Geborsteld Mat 182 x 14.5 x 1.25 cm

  • 25 jaar garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Mogelijk om te schuren
  • Vlek resistent

Parket Quick Step Compact Eiken Natuur Geborsteld Mat 182 x 14.5 x 1.25 cm

De 1,25 cm dikke parket planken van Quick-Step Compact in de kleur Eik Natuur Mat zijn voorzien van een 2 V-groeven. Dit zorgt ervoor dat de contour van de plank duidelijk zichtbaar wordt. Deze sfeervolle eiken houten natuur plank is voorzien van een 2,5 mm dikke toplaag op een 10 mm dikke HDF-drager. Dit houdt in deze eiken parket vloer eventueel na verloop van tijd nog een keer zou kunnen worden geschuurd. Deze eiken toplaag is bovendien geborsteld waardoor er een fraaie houtstructuur zichtbaar wordt in dit lamelparket.

De A-kwaliteit Quick-Step Compact parket vloeren zijn voorzien van een matte 7-laagse UV-uitgeharde lak. Deze lak wordt tijdens het produceren in België toegepast en zorgt voor een bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. U hoeft de eiken houten vloer na het leggen niet te oliën, dit parket is kant-en-klaar en kan meteen in gebruik worden genomen. Wanneer de eiken vloer droog wordt gereinigd is verder onderhoud niet nodig. Deze parket planken zijn voorzien van een levendige houtstructuur met een natuurlijke variatie in kleur. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket.

Door de gepatenteerde Uniclic verbinding toe te passen bij dit parket is het leggen voor iedereen mogelijk gemaakt. Deze click verbinding is namelijk hetzelfde als de klik-verbinding bij het laminaat. De parketvloeren van Quick Step hoeven hierdoor niet verlijmd te worden. Gebruik bij het leggen van deze COM 1450 Eik Natuur Mat vloeren spanveren tussen de muur en vloer om eventuele werking van het hout op te vangen. Wanneer u dit parket zou kopen krijgt u bovendien een garantie van maar liefst 25 jaar! Daarnaast bezorgen we deze vloerdelen GRATIS bij u aan huis!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Parket Quick Step Compact Eik Natuur Geborsteld Mat 182 x 14,5 x 1,25 cm Eiken Hout COM1450 Parket Quick Step Compact Eiken Natuur Geborsteld Mat 182 x 14.5 x 1.25 cm Kant-en-klaar parket   |   Mat gelakt Op voorraad
€ 69,95 Per m2 incl. btw