Prieel Madrid Karibu 291 x 349 x 302 cm Geïmpregneerd hout

Productnummer: KA12044 Geïmpregneerd onder keteldruk   |   Massief houten 9 x 9 cm palen   |   Uit te breiden met vloerpakket en leuningen rondom

Momenteel niet leverbaar Vaste bezorgdag per postcode

€ 824,72 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Afdekkap
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 824,72 Standaardproduct Prieel Madrid Karibu 291 x 349 x 302 cm Geïmpregneerd hout
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Madrid Karibu 291 x 349 x 302 cm Geïmpregneerd hout

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Keteldruk Geïmpregneerd (KDI)
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Prieel Madrid Karibu 291 x 349 x 302 cm Geïmpregneerd hout

Prieel Madrid is een 6-hoekige houten paviljoen uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Deze fraaie houten prieel heeft een hoogte van 291 cm, een breedte van 349 cm en een diepte van 302 cm. De basis van Prieel of Pavillon Madrid bestaat uit 6 palen van massie hout met een dikte van 9 x 9 cm, die onder keteldruk geïmpregneerd (KDI) zijn. Deze vorm van impregneren is een effectief voor de bescherming en verduurzaming van het hout. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout. Zo kunnen de zouten later niet worden uitgespoeld, wat leidt tot een langere bescherming van het hout en belast bovendien het mileu niet. Door preventieve bescherming tegen insecten, houtzwam en rot, evenals tegen blauwvorming en schimmel en houdt het lang zijn stabiliteit.

Constructie

Wilt u paviljoen Madrid verankeren in de grond? Voor de verankering van deze 6-hoek houten prieel raden wij aan om gebruik te maken van bijbehorende H-Paalankers (6 stuks). Deze 9 x 9 x 60 cm H-Paalankers van thermisch verzinkt staal zijn perfect voor de verankering van de 6 stuks 9 x 9 cm dikte houten staanders van dit type prieel van Karibu. De Karibu H-Paalankers dienen te worden geplaatst en ingesloten middels beton. Voor deze prieel van Karibu dient u 6 stuks H-paalankers mee te bestellen, kortom 1 stuks per staander. Kijk hiervoor onder de bijbehorende producten rechts op deze pagina wanneer u deze paalankers wenst mee te bestellen (sterk aanbevolen).

Dakbedekking

Prieel Madrid wordt standaard geleverd met een 16 mm houten dakplaten, en zonder dakbedekking. Het dak beschikt over een helling van 20 graden en heeft een overstek rondom van 14 cm. Deze geïmpregneerde prieel uitbreiden met dakshingles (meerprijs)? Kijk bij de extra opties voor het bestellen van verschillende soorten dakshingles (sterk aanbevolen), waaronder zwart rechte shingles of beverstaart shingles in de kleur donderrood.

Extra opties

Met extra accessoires van Karibu kunt u paviljoen Madrid eenvoudig naar uw wens optimaliseren. Zo is prieel Madrid ook uit te breiden met een houten vloerpakket en leuning rondom. Kijk ook hiervoor bij de extra opties (meerprijs) wanneer u dit wenst te bestellen. Zowel het vloerpakket als de leuning rondom geven Prieel Madrid een extra fraai karakter.  Kijk ook bij de extra opties voor een 6-hoekige afdekkap inclusief messing bol. De zwarte afdekkap geeft prieel Madrid een mooi aangezicht.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september)

Dit product valt onder de categorie: overkapping 3x3 meter

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prieel Madrid Karibu Prieel Madrid Karibu 291 x 349 x 302 cm Geïmpregneerd hout Geïmpregneerd onder keteldruk   |   Massief houten 9 x 9 cm palen   |   Uit te breiden met vloerpakket en leuningen rondom
€ 824,72 per stuk incl. btw