Paviljoen 3 Karibu met plat dak 360 x 360 x 231

Productnummer: KA12027 Uit te breiden met dichte wanden   |   Geleverd met 9 x 9 cm (KDI) staanders   |   Te bestellen inclusief zelfklevende dakfolie (extra optie)

€ 912,98 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Extra Achter- en zijwanden
Dakbedekking plat dak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 912,98 Standaardproduct Paviljoen 3 Karibu met plat dak 360 x 360 x 231
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Paviljoen 3 Karibu met plat dak 360 x 360 x 231

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Uit te breiden met wanden (dicht en half open)

Paviljoen 3 Karibu met plat dak 360 x 360 x 231

Deze overkapping 3x3 meter met plat dak uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu heeft een moderne uitstraling. De afmeting van deze moderne terrasoverkapping met plat dak is 360 cm breed x 360 cm diep en 231 cm hoog. De afmetingen van het platte dak bedraagd (breedte) 397 x (diepte) 403 cm. Door het gebruik van 9 x 9 cm dikke palen van massief hout dat onder keteldruk is geïmpregneerd, heeft deze overkapping een solide basis. Het impregneren onder hoge keteldruk zorgt ervoor dat het hout effectief beschermd wordt tegen rot, schimmel, houtzwam en andere weersomstandigheden.

Voor de verankering van de 9 x 9 massief houten staanders adviseren wij om gebruik te maken van Metalen 9 x 9 H-paalankers van Karibu. Deze metalen 9 x 9 x 60 cm H-Paalankers zijn uitermate geschikt geschikt voor het verankeren / versterken van dit type paviljoen. De H-Paalankers van thermisch verzinkt staal zijn bedoeld voor 9 x 9 cm palen en dienen te worden geplaatst en ingesloten middels beton. Deze 9 x 9 H-paalankers van Karibu vindt u onder bijbehorende producten rechts op deze pagina. Per staander dient u 1 stuks H-paalanker van Karibu bij te bestellen, dit geldt ook voor de staanders voor de eventueel mee te bestellen wandelementen (voor dichte wanden). Door de vierkante vorm is dit prieel erg handig in te delen. Maak een overdekte speelplek voor uw kinderen of plaats er een mooi loungeset, om zo heerlijk te genieten van de verkoeling onder dit paviljoen.

Extra Wanden

Paviljoen 3 uitbreiden met dichte wanden? Deze paviljoen van Karibu wordt standaard geleverd zonder wanden. Als extra optie kunt u Paviljoen 3 van Karibu uitbreiden met wanden (meerprijs). Kies daarbij uit geheel gesloten wandelementen of uit half open elementen waarbij het bovenste gedeelte bestaat uit kunstglas.

Let op! Voor Paviljoen 3 van Karibu geldt dat u 3 elementen per kant dient te bestellen om een kant te dicht te maken. Kortom, wilt u enkel de achterkant van de paviljoen voorzien van dichte wanden, kies dan bij extra opties voor 3 elementen. Wilt u de achterkant en beide zijwanden (zowel links als rechts) voorzien van dichte wanden, kies dan voor 9 elementen. Per element wordt standaard 1 extra 9 x 9 cm (KDI) staander meegeleverd zodat u eenvoudig de wand kunt monteren / plaatsen.

Let op! De profielplaten van de zijwanden zijn van onbehandeld massief hout.

Dak(bedekking)

Deze terrasoverkapping wordt geleverd met een plat dak met een dakhelling van 1 graden en wordt geleverd met 19 mm massief houten profielen met mes en groef, inclusief bitumenbedekking als eerste deklaag. De totale dakoppervlak bedraagd 15,1 m² en de overstek bedraagd 18 cm aan de voorkant, 16,5 cm aan de zijkant(en) en 21 cm aan de achterkant. Als extra optie is het mogelijk om zelfklevende dakfolie donkergrijs mee te bestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

De meegeleverde eerste dakbedekking is niet bedoeld voor langdurig gebruik. U kunt deze eerste deklaag gebruiken om uw dak te beschermen terwijl u het tuinhuis opbouwt. Daarna raden wij u aan om het dak te bedekken met zelfklevende dakfolie.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Deze 4-hoekige overkapping wordt tevens geleverd met een uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping ca 3 meter 

Zelf een overkapping op maat bouwen? Raadpleeg onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
uit te breiden met wanden Paviljoen met vlak dak 3 Paviljoen 3 Karibu met plat dak 360 x 360 x 231 cm Uit te breiden met dichte wanden   |   Geleverd met 9 x 9 cm (KDI) staanders   |   Te bestellen inclusief zelfklevende dakfolie (extra optie) Op voorraad
€ 912,98 per stuk incl. btw