Prieel Classico 430 x 430 cm Geïmpregneerd

Productnummer: DE12006 Geïmpregneerd Grenen   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.127,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Dakbedekking Puntdak
Beton
Paalpunten
Paalhouders
Extra Achter- en zijwanden
Boeiplanken
Afdekkap
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Samenstelling Sluiten
  • € 1.127,95 Standaardproduct Prieel Classico 430 x 430 cm Geïmpregneerd
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Prieel Classico 430 x 430 cm Geïmpregneerd

  • Voorgezaagd pakket
  • Inclusief Bevestigingsmateriaal
  • Standaard Geïmpregneerd

Prieel Classico 430 x 430 cm Geïmpregneerd

Prieel Classico is een geïmpregneerde vierkante prieel, of ook wel houten overkapping genoemd, van keteldruk behandeld grenen hout (naaldhout). Met deze overkapping / prieel Classico kunt u zorgeloos genieten van de schaduw en heerlijk genieten van het mooie weer en uw tuin.

Het prieel Classico is 430 cm breed en 430 cm diep wat dit extreem geschikt maakt voor loungesets. De staanders die bij deze Prieel Classico overkapping worden gebruikt zijn 11.5 x 11.5 cm groot en zorgen voor een stevig geheel.  

De overkapping 4x4 meter heeft een doorloophoogte van 203 cm, waardoor u uw hoofd niet snel zult stoten. De nokhoogte van het prieel is 3.3 meter.

Bij de verwante producten vindt u benodigde producten om uw tuinprieel goed te bevestigen. Kies o.a. uit paalpunten of verstelbare instortankers + pvc buis bekisting (aanbevolen). Vergeet niet om sneldrogend beton mee te bestellen wanneer u kiest om de 4 stuks staanders te fixeren middels de verstelbare instortankers.

Dak(bedekking)

Het dak van de overkapping is voorzien van dubbele boeidelen en heeft een nokhoogte van 330 cm. Het dak is gemaakt van mes en groef dakplanken, veel mooier en luxer qua uistraling dan platen. Deze populaire tuinprieel wordt geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs kunt u kiezen voor verschillende typen Dakshingles waaronder Recht, Hexagonaal of Beverstaart in kleuren zoals zwart, rood, groen.

Voor een mooie randafwerking wordt een boeiplank geadviseerd. Tevens zijn de boeiplanken nodig voor het monteren van een dakgoot.

Daarnaast maakt u het dak helemaal af met een afdekkap met messing bol, die ook verkrijgbaar is bij Gadero.

Wanden

Voeg nu 1, 2 of 3 wanden toe aan Prieel Classico! Selecteer bij extra opties een extra wand voor prieel Classico en maak uw prieel gesloten. Een extra wand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. U kunt kiezen tussen Lariks Potdekselplanken of Vurenhouten Rabat.

Vloer

U kunt naar eigen smaak een hardhouten of geïmpregneerd houten vloer van vlonderplanken toevoegen. Bevestig deze op 4,5 x 70 cm balken met onze 4 x 50 mm torx schroeven.

Dit product valt onder de categorie 4x4


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prieel Classico Prieel Classico 430 x 430 cm Geïmpregneerd Geïmpregneerd Grenen   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.127,95 per stuk incl. btw