Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Gris

Productnummer: EX3070   |   Geschikt voor tuin en oprit   |   Ook te gebruiken als stapelblokken

€ 29,75 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Gris

  • Ook te gebruiken als stapelblok
  • Dubbel geborsteld en geïmpregneerd
  • A-kwaliteit voor oprit, terras en border
  • Tijdloze uitstraling

Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Gris

Deze trendy en strakke klinkers van Excluton passen thuis in veel verschillende tuinen. De Romano 33x11x8 cm Gris van Excluton zijn te gebruiken als bestrating in uw tuin, maar ook als oprit bestrating. Deze grijze strakke klinkers van Excluton zijn dubbel geborsteld en geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat deze grijze klinkers vuilwerend, mos- & algenwerend zijn en dus erg onderhoudsvriendelijk zijn. Wij bieden het hele assortiment Excluton Romano stenen aan. Klik hier om het hele assortiment te bekijken.

Zelf aan de slag?

Gaat u zelf de handen uit de mouwen steken en uw nieuwe bestrating aanleggen? Met ons handige stappenplan is het nu mogelijk om zelf aan de slag te gaan met uw bestrating rondom uw huis! We nemen u stap voor stap mee in het proces en geven u handige tips. Ook vindt u hier alle informatie wat betreft de extra toebehoren die u nodig heeft voor uw tuinproject. 

Past deze klinker niet bij u?

Is dit niet het product dat u zoekt? Neem dan een kijkje in ons volledige aanbod aan Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken! Wij leveren de Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Gris binnen enkele werkdagen bij u aan de deur in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
romano opritstenen grijs Oprit stenen Romano Soft Finish 33x11x8cm Gris   |   Geschikt voor tuin en oprit   |   Ook te gebruiken als stapelblokken Op voorraad
€ 29,75 Per m2 incl. btw