Ondervloer Geruisloos Laminaat - Vloerverwarming & 10 DB geluidsreductie 15 m2

Productnummer: FL4003 10-dB geluidsreductie appartementen   |   Geschikt voor vloerverwarming met lage warmteweerstand van 0,04 m2K/W

Voor- en nadelen van Ondervloer Geruisloos Laminaat - Vloerverwarming & 10 DB geluidsreductie 15 m2

  • Lage warmteweerstand voor vloerverwarming
  • 10-DB Geluidsdemping bij bovenwoningen
  • Geschikt voor laminaat vloeren
  • Met handige overlap + plakstrip
  • Lage drukweerstand (KPA), minder geschikt bij 12 mm laminaat

Ondervloer Geruisloos Laminaat - Vloerverwarming & 10 DB geluidsreductie 15 m2

De Floer Geruisloos ondervloer van het merk Floer kan worden toegepast bij het zwevend leggen van laminaat vloeren. De Geruisloos ondervloer is ideaal voor bovenwoningen. De ondervloer reduceert niet alleen het geluid naar uw beneden buren maar ook het loopgeluid in uw eigen kamer. Bovendien heeft deze geluidsreducerende ondervloer een 10-dB TÜV-certificaat. Dit is vaak een vereiste in apartementen en andere bovenwoningen. U kunt het certificaat bij ons of online opvragen met het TÜV ID 0000064609.

De Geruisloos ondervloer is bovendien ook goed geschikt voor vloerverwarming. Dit houdt in dat deze ondervloer goed warmtedoorlaat. De warmteweerstand van deze ondervloer is zeer laag en ligt rond de 0,04 m2 k/w voor laminaat. Daarnaast is de ondervloer voorzien van een dampremmende folie, waardoor optrekkend vocht uit de bodem wordt geweerd.

Daarnaast voldoet de ondervloer van het Nederlandse vloerenmerk Floer ook aan alle eisen gesteld door het EPLF. Zo heeft de ondervloer ruim voldoende dichtheid en druksterkte en beschermd deze de klik-verbinding. Een vereiste voor Laminaat vloeren van merken als Quick Step, Meister en Floer voor het behoudt van garantie!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
TÜV-Gecertificeerd Floer Geruisloos Ondervloer - 10 dB TUV geluidsreductie Vloerverwaming Parket en laminaat Ondervloer Geruisloos Laminaat - Vloerverwarming & 10 DB geluidsreductie 15 m2 10-dB geluidsreductie appartementen   |   Geschikt voor vloerverwarming met lage warmteweerstand van 0,04 m2K/W Op voorraad
€ 69,95 € 66,40 Per rol van 15m2 incl. btw