Filters:

Natuursteen traptreden voor buiten Michel Oprey

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Bent u op zoek naar luxe traptreden voor buiten? Bij Gadero kiest u uit een ruim assortiment natuursteen bloktreden van de nummer 1 in natuursteen, Michel Oprey en Beisterveld. Binnen dit assortiment vindt u hardsteen traptreden met en zonder facet, gekloofd, getrommeld, gezaagd en gevlamd. Creëer een trap in uw tuin met deze natuursteen blokken en los hoogteverschillen in de tuin eenvoudig op. 

Deze natuursteen traptreden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en steensoorten. Zo bieden wij kalksteen bloktreden, kwartsiet bloktreden, graniet bloktreden en basalt bloktreden aan met of zonder antislip. Wij bezorgen overal in Nederland en België uw natuursteen trap. 

Gaat u een luxe buitentrap maken? Gadero is officieel dealer van de nummer 1 in natuursteen, Michel Oprey en Beisterveld. Bestel ook natuursteen terrastegels, keramische tegels voor buiten, natuursteen bestrating of natuursteen stapelblokken van Michel Oprey en Beisterveld en maak uw tuin in stijl klaar voor de zomer. 

Geen keuze kunnen maken? Bekijk ook eens ons assortiment met betonnen traptreden en het gehele sierbestrating assortiment

Letop: Natuursteen is een natuurproduct en kan kleurverschillen vertonen. Geen enkele partij is gelijk wat tegelijkertijd de charme van het product is.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode