Logo Gadero
service

Muurplint Standaard 240 x 1.4 x 7 cm

Productnummer
FL4003-HP
Alle Quick Step - Meister - Floer - Elephant - mFLOR kleuren
floer_accessoires_plinten_hoge_muurplint_bijpassend_gefolied_2
floer_accessoires_plinten_hoge_muurplint_bijpassend_gefolied_1
Per stuk

8,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
1,4 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
7 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Meer dan 200 verschillende designs

  • Ook handige hoekstukjes verkrijgbaar in overeenkomend design

  • Beschikbaar bij alle laminaat en PVC vloeren

  • Alleen overeenkomend met vloeren uit ons assortiment

Specificaties

Houtsoort
Plinten
Kleur
Kleurmix
Dikte
1,4 cm
Diepte
1,4 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
7 cm

Muurplint Standaard 240 x 1.4 x 7 cm

Floer Muurplint - 200 verschillende designs

De >Floer hoge muurplinten in de afmeting 240 x 1,4 x 7 cm zijn te verkrijgen in meer dan 200 verschillende dessins bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer. Besteld u een van onze laminaat of PVC vloeren? Met de muurplinten werkt u de vloer op luxe wijze af, bijpassend aan de bestelde vloer. Wij zorgen dat u de meest overeenkomende kleur plint ontvangt! De designs komen overeen met de vloeren van Quick-Step, Floer, Meister, Elephant en mFLOR! Deze Muurplinten zijn in combinatie met de standaard plakplinten de meest gebruikte vorm van laminaat en PVC vloer afwerking. De twee soorten vloerafwerking kunnen ook gecombineerd worden toegepast. De luxe MDF plinten zijn voorzien van een folie laag met de verschillende kleuren designs.

MDF Hoge Plint Verwerken

De Muurplinten kunnen eenvoudig worden bevestigd met lijm of kit. U kunt de plinten op verstek zagen om ze op een mooie manier af te werken. Daarnaast zijn er voor diverse designs ook speciale hoekstukken verkrijgbaar in overeenkomende designs. Met deze hoekstukken wordt het afwerken van de plinten nog gemakkelijker. De staande MDF plinten dienen bevestigd te worden op een stof en vuilvrij oppervlak. Heeft u de voorkeur voor een standaard plakplint? Deze zijn beschikbaar met een overeenkomend design als uw laminaat of PVC vloer.

Meters Berekenen

Het benodigd aantal plinten berekenen kan eenvoudig worden gedaan met de volgende berekening: meet eerst de omtrek van de ruimte, tel de lengtes van de muren waar u een staande plint gaat plaatsen bij elkaar op dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Om er zeker van te zijn dat u voldoende staande plinten in huis haalt dient u rekening te houden met een snijverlies van 10%. Deze 10% telt u op bij het eerder berekende muurmeters.

Bestellen

De plinten worden geleverd in staven van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meter door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Komt u er niet helemaal uit, heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!