UIT ASSORTIMENT Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Grezzo

Productnummer: EX76040   |   Ideaal voor het maken van verhoogde borders   |   Ook te gebruiken als bestrating

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 29,75 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van UIT ASSORTIMENT Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Grezzo

  • Ook te gebruiken als oprit of tuin bestrating
  • Dubbel geborsteld
  • Geïmpregneerd
  • Tijdloze uitstraling

UIT ASSORTIMENT Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Grezzo

De Excluton Romano Antico 33 x 11 x 8 cm Grezzo muurelementen zijn getrommeld wat betekent dat ze machinaal zijn verouderd. Dit geeft de Romano Antico Grezzo muurelementen een nostalgische look. Maak er fraaie verhoogde borders van of plaats lage muurtjes om uw tuin meer diepte te geven. Bijpassend zijn er ook afdekplaten verkrijgen om een luxere uitstraling te creëren. 

Deze muurelementen hebben een unieke eigenschap, ze zijn namelijk ook als bestrating te gebruiken. Dus legt u liever uw terras en oprit aan met de getrommelde Romano Antico en zoekt u strakke muurelementen voor in de tuin? Ook dat kan! Bekijk hier het hele Romano assortiment van Excluton.

Met onze klustips voor het maken van borders en het aanleggen van uw sierbestrating is het mogelijk om zelf uw tuin aan te pakken. Wacht niet langer en ga direct aan de slag met de Romano Antico Grezzo!

Bent u toch op zoek naar een andere variant? Bekijk dan ons volledige assortiment Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ook voor uw oprit! Romano Antico opritstenen Grezzo Muurelementen Romano Antico Soft Finish 33x11x8cm Grezzo   |   Ideaal voor het maken van verhoogde borders   |   Ook te gebruiken als bestrating
€ 29,75 Per m2 incl. btw