Floer High Tack Montagekit - 290 ml

Productnummer: FL4005-wit Geschikt voor muurplinten en trap overzettreden

Voor- en nadelen van Floer High Tack Montagekit - 290 ml

  • Universele kit voor bevestigen en afwerken plinten
  • Getest op ons plint assortiment
  • Geschikt voor trap overzettreden
  • Niet geschikt voor buitengebruik

Floer High Tack Montagekit - 290 ml

Met de Floer High Tack montagekit bevestigt u eenvoudig alle verschillende soorten staande plinten en trap overzettreden . Deze kit heeft een hoge aanvangsterkte, dit maakt het mogelijk om zware elementen verticaal te verlijmen. De kit heeft na uitharding een hoge sterkte en is permanent elastisch. De Floer High Tack is speciaal getest op het assortiment Floer MDF-plinten en trap overzettreden.

Met 1 busje kit van 290 ml kunt u ongeveer 10 m1 aan plinten bevestigen. Met behulp van een kitpistool brengt u de kit in strepen of dotten aan met onderling afstand van ongeveer 15 cm. We raden het aan om voor het kitten, het oppervlak van zowel de plint als de muur eerst voldoende te reinigen voor u begint met het aanbrengen van deze kit. Zichtbare kieren en naden kunnnen netjes worden afgewerkt met een overschilderbaar Acrylaatkit van Floer (los verkrijgbaar). 

Er geldt een minimale afname van 10 stuks en gratis levering i.c.m. een binnenvloer bestelling of 10 MDF-muurplinten. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer-High-Tack-Kit-1.jpg Floer High Tack Montagekit - 290 ml Geschikt voor muurplinten en trap overzettreden Op voorraad
€ 10,45 per stuk incl. btw