Mobilane

Mobilane bedenkt en produceert innovatieve kant en klaar hagen, groendak cassettes, verticale plantenwanden en meer groensystemen. Het innovatieve kwekersbedrijf is begonnen met kant-en-klare heggen van de Hedera klimop, maar heeft het assortiment inmiddels uitgebreid naar negen plantensoorten en verschillende hoogtes. Ook bieden ze voor de zakelijke markt groenoplossingen voor het kantoor, zoals groene, verticale wanden voor binnen en groene gevels voor buiten. Met de groene daken helpen ze mee aan duurzame en groene toekomst.

Mobilane heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Zuid-Afrika. De unieke kant-en-klaar hagen, Sedum groen dak cassettes en aanverwante groensystemen zijn dus over de hele wereld te vinden. De hoofdvestiging in Nederland zit in Bemmel, niet ver van Nijmegen. Gadero is uw officiële dealer van Mobilane, Mobilive en Mobiroof producten. 

Mobilane is onderdeel van het familiebedrijf Darthuizer Groep. Deze familieonderneming heeft al 80 jaar ervaring in de groensector. De nieuwste en grootste productielocatie van het bedrijf staat in Nederland. Meer weten over Mobilane? Bekijk dan ook de onderstaande video.