Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Martinsyde Oak 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

Productnummer
FL3005-WWMO
Uiterst duurzame
Slijtvast
mflor_woburnwoods_renderings_73803_martinsydeoak_perspective
woburn_woods_martinsyde_oak_73803_08
Per m2

28,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,92 cm
Breedte
18,29 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Zeer schoon geproduceerd

  • Waterafstotend

  • Mooie rustige structuren

  • Het leggen van PVC kan een ingewikkelde klus zijn

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,92 cm
Dikte
2 mm
Breedte
18,29 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Martinsyde Oak 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

>mFLOR heeft met de serie Woburn Woods in de kleur Martinsyde Oak in de afmeting 121,92 x 18,29 x 0,2 cm is een voordelig PVC van A-kwaliteit. Deze stroken zijn uitermate sterk van karakter en schoon geproduceerd. Doordat het PVC streng wordt gecontroleerd tijdens de productie is het zo schoon dat het zelfs mag worden toegepast bij kinderspeelgoed. Dit zorgt voor een uiterst kindvriendelijke en verantwoorde PVC vloer met een duurzame 0,3 mm slijtlaag. Bij vloeren specialist Gadero worden alle mFLOR vloeren Gratis aan huis geleverd.

Naast de hoogwaardige kwaliteit van de mFLOR Woburn Woods serie heeft het PVC ook een luxe design. De vloerdelen zijn ontworpen om zo goed mogelijk op echt hout te lijken. Zelfs zijn er voelbare structuren aangebracht op deze PVC stroken. De toplagen van de PVC stroken zijn namelijk voorzien van een fraaie houtstructuur. Deze houtstructuur is zo natuurgetrouw dat het moeilijk te onderscheiden is van een echte houten parket vloer. Door de dunne opbouw van mFLOR is het PVC ook zeer warmte doorlatend. Uitermate geschikt voor een vloerverwarming. Bovendien voelen de stroken warm en zacht aan het voetoppervlak.

Wanneer u deze mFLOR vloer op de juiste wijze verlijmd, bent u verzekerd van een waterdicht vloeroppervlak. Dit maakt het PVC in de Martinsyde Oak 73803 kleur ook ideaal voor bijvoorbeeld keukens of badkamers. Ook zijn deze PVC vloeren van mFlor hierdoor eenvoudig te reinigen. Laat deze verlijmde PVC vloeren altijd leggen door een specialist. Het egaliseren van de vloer is een lastige klus waarbij precisie geboden is. Bekijk onze >PVC verlijm legservice voor de voordelige tarieven.