Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Macclesfield Pine 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

Productnummer
FL3005-WWMCP
15 jaar garantie
Kindvriendelijk
mflor_woburnwoods_65811_macclesfieldpine_perspective
woburn_woods_macclesfield_pine_65811_08

28,45

per m2
Details
Lengte
121,92 cm
Breedte
18,29 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Emissiearm

  • Luxe uitstraling

  • Geschikt voor keuken en badkamer

  • Voordelige PVC vloerdelen

Specificaties

Houtsoort
PVC
Materiaal
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
121,92 cm
Dikte
2 cm
Breedte
18,29 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Macclesfield Pine 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

>mFLOR heeft met de serie Woburn Woods in de kleur Macclesfield Pine in de afmeting 121,92 x 18,29 x 0,2 cm een voordelig PVC van A-kwaliteit. De PVC stroken van mFLOR zijn geproduceerd uit ijzersterk materiaal. Tijdens de productie wordt het gebruikte materiaal streng gecontroleerd. Zo wordt dit PVC uitermate schoon en emissiearm gefabriceerd. Daarnaast zijn de gebruikte kunsstoffen goedgekeurd voor gebruik bij kinderspeelgoed. Zo bent u zeker van een veilige en uiterst duurzame PVC vloer. De Woburn Woods serie van mFlor wordt bij Gadero gratis thuisbezorgd.

Behalve deze "groene" productie methode zijn de PVC stroken ook voorzien van een prachtig design. Deze natuurgetrouwe houtstructuur geeft de mFLOR Woburn Woods PVC vloeren een luxe uitstraling. Bovendien zijn de toegepaste structuren zo levensecht dat dit PVC moeilijk van een echte houten vloer te onderscheiden is. Het PVC van mFLOR heeft een ultra dunne plankopbouw, wat het kunststof ook geschikt maakt voor een vloerverwarming. Bovendien is dit materiaal zacht en warm aan de voeten.

Met een mFLOR vloer die op de juiste wijze wordt verlijmd bent u verzekerd van een waterdicht vloeroppervlak. Dit maakt het PVC in de Macclesfield Pine 65811 kleur ook geschikt voor bijvoorbeeld keukens of badkamers. Ook zijn deze PVC vloeren van mFlor hierdoor eenvoudig te reinigen. Laat deze verlijmde PVC vloeren altijd leggen door een specialist i.v.m. het egaliseren van de vloer. Bekijk onze >PVC verlijm legservice inclusief egalisatie- en lijmmaterialen.

Alternatieven voor dit product