mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Sesamo 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-BCS Kindvriendelijk   |   Geluiddempend

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

€ 44,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Sesamo 150 x 23 x 0,25 cm

  • Ultra lage emissiewaarden
  • Uiterst geschikt voor vloerverwarming
  • Comfortabel loopgeluid
  • Makkelijk te reinigen

mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Sesamo 150 x 23 x 0,25 cm

Bent u op zoek naar een unieke, duurzaam geproduceerde PVC vloer? Kiest u dan voor de  mFLOR 81605 PVC Vloer Bramber Chestnut Sesamo met afmetingen 150 x 23 x 0,25 cm. mFLOR biedt u met deze PVC serie een vloer die uiterst duurzaam geproduceerd wordt. Wat dit PVC ideaal maakt is de zeer goede waterbestendigheid van deze vloerdelen. Hierdoor is de vloer super simpel te reinigen met dweil of vochtige doek. Dit maakt de vloer ook prima te gebruiken in vochtige ruimtes zoals een keuken of zelfs een badkamer. Een zeer mooie en onderhoudsvriendelijke vleor dus. 

De mFLOR 81605 PVC Vloer Bramber Chestnut Sesamo wordt op geproduceerd op een eco-vriendelijke manier met ultra lage emissie van organische stoffen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor dit PVC erg veilig is. Dit maakt dat het binnenmilieu van uw bedrijfspand of woning niet kan worden aangetast. Deze PVC vloer delen zijn uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Voor een PVC vloer die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer kunt u gebruik maken van voeg strips. De voegstrips kunt u vinden in onze webshop. Tevens is de vloer erg sterk dankzij de super sterke polyurethaan beschermlaag. 

De PVC stroken van mFLOR creëeren een comfortabel vloeroppervlak met een aangenaam loopgeluid. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u aan huis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Sesamo 150 x 23 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Sesamo 150 x 23 x 0,25 cm Kindvriendelijk   |   Geluiddempend Op voorraad
€ 44,55 Per m2 incl. btw