Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Alforf 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-BCA
Geschikt voor vloerverwarming
Kindvriendelijk
mflor_bramberchestnut_renderings_perspective_81607_alforf
mflor_bramber_chestnut_81607_alforf_detail
Per m2

44,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
150 cm
Breedte
23 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Hoge kwaliteit PVC

  • Zeer sterke polyurethaan beschermlaag

  • Onderhoudsarm

  • Geschikt voor zowel badkamer als keuken

  • PVC kan soms een glanzend effect geven

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
150 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
23 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Alforf 150 x 23 x 0,25 cm

Bent u op zoek naar een uiterst sterke PVC vloer met een luxe uitstraling? Kies dan voor de target="" mFLOR Bramber Chestnut 81607 Alforf. mFLOR biedt u met deze PVC serie een uiterst duurzame vloer. De PVC vloerdelen zijn zo geproduceerd dat ze waterbestendig zijn. Dus ook zeer geschikt voor ruimtes zoals een badkamer of keuken. Hierdoor zijn de vloerdelen dus extreem simpel te reinigen zijn.

De mFLOR Bramber Chestnut 81607 Alforf wordt op een dusdanige manier geproduceerd dat de vloerdelen ultra lage emissie waarden van organische stoffen hebben. Dit betekent dat het een gezond binnenmilieu ondersteunt. Bent u van plan om deze PVC vloer op een vloerverwarming of vloerverkoeling te verlijmen? Dit is geen enkel probleem. Alle PVC vloerdelen van mFLOR zijn uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Wilt u de stroken nog eens extra laten benadrukken en een voor het oog echte houten vloer creëeren? Met de voegstrips van mFLOR, te vinden in onze webshop, krijgt uw vloer nog een extra luxe uitstraling en wordt elke PVC strook nog eens prachtig benadrukt. Dit draagt bij aan een nog realistischer vloeroppervlak.

De PVC stroken met het unieke Alforf design creëeren een comfortabel geluiddempend vloeroppervlak. De PVC stroken zijn op een dergelijke wijze geproduceerd dat er een aangenaam loopgeluid wordt ontwikkelt. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze >PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.