Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-IOT
Comfortabel vloeroppervlak
Onderhoudsarm
mflor_authentic_lake_perspective_83313_rutland
mflor_authentic_lake_perspective_83313_rutland_0
mflor_authentic_lake_83313_rutland_detail
Per m2

50,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
150 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geluiddempend

  • Zeer slijtvast

  • Gratis thuisbezorgd

  • Voelbare houtstructuren

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
150 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland 150 x 22,86 x 0,25 cm

Is een licht grijs eiken PVC vloer met een hoge kwaliteit wat u zoekt? Dan bent u met mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland voorzien. De PVC stroken met een ultra lage emissie van organische stoffen ondersteunen een gezond binnenmilieu. De vloerdelen zijn zelf door een kind in zijn of haar mond te stoppen zonder dit ook maar een enkel probleem oplevert. Dit maakt de vloer zeer kindvriendelijk. Deze PVC vloer is ook uitermate goed te plaatsen op een vloerverkoeling of vloerverwarming.

De PVC stroken van mFLOR zijn in de fabriek waterbestendig gefabriceerd. Dit betekent dat de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland ook uitstekend is te toe te passen in vochtige ruimten. Denk hierbij aan uw keuken of badkamer. De waterbestendige stroken zorgen er samen met de slijtvastheid voor dat u jaren vooruit kunt met deze PVC vloer. De vloer is eenvoudig te reinigen door de vloer af te nemen met een natte doek of de vloer te dweilen. Wilt u uw PVC vloer een extra luxe uitstraling geven? Dan kunt u ervoor kiezen om de vloer te leggen in combinatie met de voegstrips die wij aanbieden in onze webshop.

Het A-merk mFLOR is bereidt om u een garantie van 15 jaar te bieden op deze vloerdelen. Dit onderstreept nog maar eens dat de PVC vloerdelen van mFLOR van hoge kwaliteit zijn. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten leggen door een vakman. Het egaliseren van de ondervloer is namelijk van groots belang voor een optimaal resultaat en egale vloer. U kunt hiervoor gebruik maken van de PVC verlijm legservice die wij u aanbieden. Heeft u nog vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.