mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-IOO Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsarm

Adviesprijs
€ 55,95 € 50,45 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,86 x 0,25 cm

  • Geluiddempend
  • Register Embossing
  • Waterbestendig
  • Sterke polyurethaan beschermlaag

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,86 x 0,25 cm

Staat kwaliteit en een prachtig design bij u hoog in het vaandel? Dan past de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Aberton helemaal bij u. De prachtige donkere eiken houtstructuur en kleur zorgt voor een prachtig warm en modern effect. De PVC stroken van mFLOR worden zeer duurzaam geproduceerd. Dit zorgt voor een ultra lage emissie van organische stoffen. De vloer ondersteunt een gezond binnenmilieu. De PVC stroken zijn met grote zorg samengesteld zodat ze kindvriendelijk zijn. 

De mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Aberton is net als alle vloeren uit ons assortiment geschikt om te leggen op vloerverwarming. De waterbestendige PVC vloerdelen maken dat de vloer in vochtige ruimtes als een keuken of badkamer gebruikt kunnen worden. Met de Register Embossing techniek zijn alle zichtbare structuren heel goed voelbaar. Dit zorgt voor een effect dat het voelt als een échte houten vloer. 

De hoge slijtvastheid van deze PVC stroken zorgt ervoor dat u een duurzamen vloer in huis haalt waar u lang van kan genieten. De PVC vloerdelen zijn extra comfortabel gemaakt door een aangenaam loopgeluid te veroorzaken. mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar bij huishoudelijk en 8 jaar bij projectmatig gebruik op deze PVC vloerdelen. Wij, de vloerspecialisten van Gadero, adviseren u om de vloer te laten verlijmen door een specialist. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Aberton 150 x 22,86 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,86 x 0,25 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsarm Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. btw