mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-IOK 15 jaar garantie   |   Waterbestendig

Adviesprijs
€ 50,95 € 50,45 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater 150 x 22,86 x 0,25 cm

  • Comfortabel vloeroppervlak
  • Intense kleurstelling
  • Onderhoudsarm
  • Levensechte structuren
  • Het leggen eist enige nauwkeurigheid

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater 150 x 22,86 x 0,25 cm

Bent u op zoek naar een duurzaam vloeroppervlak met een unieke kleurstelling? Dan is de mFLOR PVC Vloer Authantic Lake Ullswater de ideale vloer voor u! De prachtige eiken houtstructuur in de donkere kleur zorgt voor een prachtig warm effect. Daarnaast is de PVC vloer van mFLOR zeer duurzaam geproduceerd. De vloer ondersteunt een gezond binnenmilieu. De PVC stroken zijn zelfs zo kindvriendelijk dat uw kind de vloer zelfs zonder problemen in de mond zou kunnen stoppen. Daarbij zijn de emissie waarden van vluchtige organische stoffen ultra laag. 

De mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater is zeer geschikt om te leggen op een vloerverkoeling of vloerverwarming. Doordat de PVC stroken waterbestendig zijn gemaakt is deze PVC vloer ook uiterst geschikt om te leggen in vochtige ruimten als een keuken of badkamer. Om u de PVC vloerdelen nog eens extra te benadrukken kunt u Decorstrips toevoegen aan de vloer. Deze zijn tevens te vinden in onze webshop. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken is ervoor gezorgd dat de vloer eenvoudig is te reinigen. U kunt de vloer bijvoorbeeld zonder problemen dweilen. Door Register Embossing zijn de structuren erg goed voelbaar. Zo lijkt het net alsof u echt hout voelt. 

De slijtvastheid van de vloer zorgt ervoor dat u lang kan genieten van het prachtige design. De PVC vloerdelen zijn extra comfortabel gemaakt door een zacht loopgeluid te veroorzaken. Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar over deze PVC stroken. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Mocht u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater 150 x 22,86 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater 150 x 22,86 x 0,25 cm 15 jaar garantie   |   Waterbestendig Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. btw