mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Mocha 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-APM Eenvoudig te reinigen   |   Aangenaam loopgeluid

Adviesprijs
€ 55,95 € 50,45 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Mocha 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

  • Toepasbaar in vochtige ruimten
  • 0,55 mm sterke toplaag
  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Levensechte houtstructuren

mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Mocha 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Bent u op zoek naar een duurzame PVC vloer met een natuurgetrouwe uitstraling? Dan maakt u met de mFLOR Authentic Plank Mocha 81011 met afmetingen 121,92 x 18,42 x 0,2 cm de juiste keuze. De mFLOR PVC vloerdelen worden zeer duurzaam geproduceerd. Met de Authentic Plank serie biedt mFLOR stroken die telkens een andere houtstructuur bevatten die ook voelbaar is in het PVC. Daarboven op krijgt u nog eens een garantie van 15 jaar op deze PVC stroken. De waterbestendig gemaakte vloerdelen zijn uitstekend toe te passen in vochtige ruimten. Denk hierbij aan uw keuken of badkamer. Met deze PVC stroken ontstaat er een verzegeld vloeroppervlak dat eenvoudig is te reinigen.

De mFLOR Authentic Plank Mocha 81011 worden met grote zorgvuldigheid ontwikkeld. Dit veroorzaakt vloerdelen die een ultra lage emissie van organische stoffen bevatten. De ultra lage emissie ondersteunt een gezond binnenmilieu. De PVC stroken worden in dezelfde categorie geplaatst als speelgoed van kinderen. Dit speelgoed kan zonder problemen in de mond worden gestopt. Ook deze PVC vloer is zo "schoon" dat een kind deze zonder problemen in de mond kan stoppen. De mFLOR PVC vloeren kunnen zonder problemen op een vloerverwarming of vloerverkoeling worden geplaatst. Om de PVC stroken nog eens extra te benadrukken kunt u gebruik maken de voeg strips van mFLOR. Deze decorstrips zijn te vinden in onze webshop. 

De PVC stroken met het unieke Mocha design creëeren een comfortabel vloeroppervlak. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Om de vloer te laten egaliseren kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Mocha 121,92 x 18,42 x 0,25 cm Groot mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Mocha 121,92 x 18,42 x 0,25 cm Eenvoudig te reinigen   |   Aangenaam loopgeluid Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. btw