mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Warferry 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer: FL3005-AFW 15 jaar garantie   |   Natuurgetrouwe uitstraling

Adviesprijs
€ 37,95 € 33,75 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Warferry 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

  • Kindvriendelijk
  • Eenvoudig te reinigen
  • Zacht loopgeluid
  • Comfortabel vloeroppervlak

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Warferry 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

De mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75112 Warferry met afmetingen 121 x 22,86 x 0,2 cm is dé trend. Het vergrijsde hout design, dat ook voelbaar is op het PVC, wordt uiterst duurzaam geproduceerd. Tijdens het productieproces worden de PVC stroken strak gecontroleerd op de mate van de emissie van vluchtige organische stoffen. Deze dienen volgens de mFLOR maatstaven ultra laag te zijn. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en een gezond binnenmilieu in de ruimte waarin de vloer verlijmd wordt. De mFLOR vloerdelen zijn uitstekend toepasbaar in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling. 

De Argyll Fir vloerdelen zijn zeer waterbestendig en dus super goed te gebruiken in een vochtige ruimte. Denk hierbij aan een badkamer of keuken. Door deze eigenschappen is deze vloer zeer onderhoudsarm en makkelijk te reinigen met een dweil of vochtige doek. Ook de hoge slijtvastheid van de PVC vloerdelen zorgen voor een erg hoge kwaliteit dat mFLOR u 15 jaar garantie durft te bieden. 

De natuurgetrouwe uitstraling van de vloer zorgt er samen met het trendy design voor dat u maximaal kunt genieten van deze vloer. Daarnaast zorgt het PVC voor een zachte, aangenaam loopgeluid. Wij als vloerspecialist Gadero bezorgen ook deze vloerdelen gratis bij u aan huis. Onze vloeradviseurs adviseren om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Warferry 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Groot mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Warferry 121,92 x 22,86 x 0,2 cm 15 jaar garantie   |   Natuurgetrouwe uitstraling Op voorraad
€ 33,75 Per m2 incl. btw