mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Greyfriars 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer: FL3005-AFG Zacht loopgeluid   |   Waterbestendig

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

Adviesprijs
€ 37,95 € 33,75 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Greyfriars 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 15 jaar garantie
  • Ondersteund een gezond binnenmillieu
  • Sterke vloerdelen

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Greyfriars 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Een uiterst duurzaame en kwalitatief hogestaande vloer? Dan is de PVC Vloer Argyll Fir 75110 Greyfriars met een afmeting van 121 x 22,86 x 0,2 cm van het bekende merk mFLOR de vloer die u zoekt. Naast de intens hoge kwaliteit biedt deze PVC vloer ook een prachtig vergrijsd bruin design. Deze stroken hebben een hoge slijtvastheid en zijn gemakkelijk in onderhoud. Dit is een van de reden dat mFLOR u een garantie biedt van wel 15 jaar. mFLOR PVC heeft een ultra lage emissie waarde wat bijdraagt aan een gezond binnenmilieu. 

Deze PVC vloerdelen kunnen zonder problemen gelegd worden in combinatie met een vloerverwarming of een vloerverkoeling. Het PVC is in de fabriek waterbestendig gemaakt wat deze PVC platen ook zeer geschikt maakt om te gebruiken in vochtige ruimten. De producent mFLOR gebrukt alleen grond- en hulpstoffen met een lage chemische emissie, om zo de impact op de luchtkwaliteit en blootstelling aan chemische componenten te minimaliseren. Deze vloerdelen zijn zelfs zo schoon dat een kind de vloer bij wijze van spreken zonder problemen in de mond kan stoppen.

Bij vloerspecialist Gadero worden ook deze PVC stroken gratis bij u thuisbezorgd. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten verlijmen door een specialist. U kunt hiervoor gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Bij de legservice is het egaliseren van de ondervloer inbegrepen. Het egaliseren is een belangrijk onderdeel van het leggen van deze vloer. Op deze wijze zullen er geen oneffenheden in de vloer ontstaan en krijgt u een prachtige egale vloer. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Greyfriars 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Groot mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Greyfriars 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Zacht loopgeluid   |   Waterbestendig Op voorraad
€ 33,75 Per m2 incl. btw