Logo Gadero
service

mFLOR

mFLOR is een fabrikant gespecialiseerd in hoogwaardige PVC vloeren die niet alleen heel duurzaam, maar ook heel veilig zijn. Uiteraard is dit terug te zien in de samenstelling van het product. Door de strenge veiligheidsvoorschriften die mFLOR hanteert, is het materiaal net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Dit draagt bij aan een veilige en gezonde leefomgeving voor ouder en kind.

Door altijd de nieuwste technieken te gebruiken is elke strook uniek en dit resulteert in een natuurlijk echte hout look. De vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en zijn dus zeer waterbestendig en dus geschikt voor bijvoorbeeld in de keuken of badkamer.

Met de PVC collectie richt mFLOR zich op zowel de particuliere als de commerciële gebruikers. Doordat de vloeren een hoge slijtvastheid bieden zijn deze vloeren uitermate geschikt voor intensief loopgebruik, daarom biedt mFLOR standaard tot 15 jaar garantie. Bovendien zijn de vloeren van mFLOR geschikt voor zowel vloerververwarming als vloerverkoeling. Naast dat de vloeren ontzettend mooi zijn, worden ze ook nog eens milieubewust geproduceerd. Daarom voldoen de PVC vloeren ook ruimschoots aan de eisen van verschillende keurmerken zoals Blauwe Engel en Eurofins Gold Standard. Dankzij de verschillende kleuren kunt u een veilige en gezonde werk- of thuissituatie creëren zoals u dat wilt.

mFLOR gaat dus niet alleen voor hele mooie vloeren, maar ook voor een veilig en gezond huishouden. Dankzij de lage emissiewaardes worden de vloeren zeer milieubewust geproduceerd.

De hoge kwaliteit van de vloeren zorgt voor een lange levensduur. De subtiele eigenschappen zorgen ervoor dat de vloeren simpel te reinigen zijn met weinig water en zonder schadelijke stoffen.

Kortom, een vloer heeft meer invloed op een gezonde leefomgeving dan dat u misschien dacht. Daarom bieden wij mooie, kwalitatieve, veilige en gezonde PVC vloeren mFLOR.

Kiest u een vloer van mFLOR? dan bent u zeker van hoogstaande kwaliteit in een oogstrelend jasje!