Logo Gadero
service

mFLOR Broad Leaf PVC Vloer - Pure Sycamore 121,92 x 18,42 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-BLPS
Sterke PVC delen
geluiddempende werking
mflor_broadleaf_41822_puresycamore_perspective
mflor_broadleaf_41822_puresycamore_frontal
mflor_broadleaf_41822_puresycamore_detail
Per m2

44,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,92 cm
Breedte
18,42 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor vochtige ruimtes

  • Kindvriendelijke materialen

  • Duurzame vloerdelen

  • Bevat geen weekmakers

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,92 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
18,42 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR Broad Leaf PVC Vloer - Pure Sycamore 121,92 x 18,42 x 0,25 cm

De target="" mFLOR Broad Leaf PVC vloer in de kleur Pure Sycamore 41822 is een sterke en erg waterbestendige vloer. Deze delen zijn daarom dus ook zeer makkelijk schoon te maken met bijvoorbeel een dweil of natte doek. De beschermlaag van 0,55mm zorgt ervoor dat deze vloer lekker sterk is en lang mee gaat. Dat deze vloer van hoge kwalitiet is mag duidelijk zijn door de 15 jaar garantie die gegeven wordt bij huishoudelijk gebruik. Tijdens het geavanceerde productieproces van mFLOR zijn deze delen milieubewust geproduceerd zonder weekmakers. Dit is dus uitermate schoon PVC en heeft daarom ook hetzelfde keurmerk ontvangen als kunststof kinderspeelgoed.

Deze PVC vloer van mFLOR is voorzien van een uitermate sterke beschermlaag van polyurethaan. Dit in combinatie met de uitzonderlijk dikke sltijtlaag van 0,55 mm, maakt de vloer zeer duurzaam en gaat dan ook jaren mee. Deze vloerdelen kunnen prima gebruikt worden in vochtige omstandigheden zoals een keuken of badkamer, ook kunnen deze delen prima gelegd worden op vloerverwarming.

Wij, vloerenspecialist Gaderen leveren deze vloerdelen kosteloos bij u aan huis. Tevens adviseren wij u om gebruik te maken van ervaren vakmensen omdat het egaliseren van de ondergrond een zeer ingewikkelde klus kan zijn en enige expertise vereist. Middels onze target="" Legservice bieden wij u verschillende voordelige mogelijkheden aan.