Logo Gadero
service

Mflor Authentic Plank PVC

De Authentic Plank vloeren van mFLOR zijn prima opgewassen tegen zwaar huishoudelijk gebruik. Door de subtiele structuren van deze vloeren ziet het er niet alleen uit als een echte houten vloer, maar voelt het ook nog eens zo. Dit wordt In Register Embossing genoemd.

De vloeren zijn makkelijk te reinigen en dus onderhoudsarm. Doordat deze vloeren ook goed te combineren zijn met zowel vloerverkoeling als vloerverwarming zijn het de ideale vloeren voor in huis. Ook in combinatie met een zeer energiezuinige vloerverwarming zijn deze vloeren geschikt. Met de mFLOR Authentic Plank heeft u een vloer die niet te onderscheiden is van echte houten vloeren, met de voordelen van PVC!

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u thuis. Daarnaast biedt mFLOR u nog eens een garantie van 15 jaar over deze vloerdelen. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.