MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7001 Eik Champagne 62 x 15,5 x 0,8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1016-MVLC   |   UniZip klik verbinding   |   25 jaar fabrieksgarantie

€ 36,50 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7001 Eik Champagne 62 x 15,5 x 0,8 cm

  • Uniek Unizip klik verbinding
  • 25 jaar Fabriek garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Sterke slijtlaag
  • Niet waterbestendig als Visgraat PVC

MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7001 Eik Champagne 62 x 15,5 x 0,8 cm

Luxe visgraat vloer van Meister

Bent u op zoek naar een traditionele visgraat vloer? Het Meister Visgraat Laminaat - Eik Champagne 7001 is een veelzijdige en elegante vloer. Het moderne zachtbruine eiken design wordt extra benadrukt door de v-groef rondom. Hierdoor onstaat er een sfeervolle vloer welke u kunt combineren met vele verschillende interieurstijlen.

De visgraat planken beschikken over de populaire afmeting van 62 x 15,5 x 0,8 cm. Deze afmetingen maken samen met de lange garantie termijn van 25 jaar. Maakt dat u jaren kunt genieten van deze tijdloze vloer! 

Sterke eigenschappen

Deze licht bruine visgraat laminaat vloer van MeisterDesign is zeer geschikt voor gebruik in een intensief huishouden. Met de Diamond Pro afwerking is het vloer oppervlak voorzien van een kraswerende toplaag. Dankzij deze beschermlaag is het laminaat in visgraat patroon bestand tegen intensief gebruik en behouden de visgraat delen hun prachtige design!

Wist u ook dat deze Eik Champagne 7001 vloer van Meister zeer geschikt is voor vloerverwarming? De vloer bestaat uit een unieke plankopbouw waarbij een tegenfineer laag wordt toegepast. Deze onderlaag bevind zich aan de onderzijde van de planken. Dankzij deze opbouw van de visgraat stroken heeft de vloer een warmte weerstand van slechts 0,057 m2 K/W. 

Zelf leggen of de vloer laten leggen?

We helpen u graag op weg met leginstructies voor het plaatsen van visgraat laminaat vloer.
Omdat de Meister visgraat vloer over een UniZip klik systeem beschikt zijn er geen linker of rechter planken aanwezig. Dit maakt het makkelijker om de vloer zelfstandig te plaatsen en betekend minder snijverlies! 

Ook kunt u bij ons een profesionele legservice afnemen voor het laten plaatsen van een laminaat vloer door een van onze proffesionals. Hierdoor heeft u tijd over om met andere belangrijke zaken bezig te houden.

Gadero uw vloerenspecialist!

Met onze uitgebreide collecties en breed advies bent u bij ons aan het juiste adres voor uw nieuwe vloer! Ook voor bijbehorende producten voor deze MeisterDesign Eik Champagne 7001 visgraat vloer kunt u bij ons terecht. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op

Bekijkt u de vloeren liever in het echt? Kom dan langs in onze showroom te Breukelen! Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. U betaald bij ons geen verzendkosten en besteld eenvoudig het gewenste aantal m2. Het bestellen van uw vloer is nog nooit zo makkelijk geweest! Voor het afnemen van een binnenvloer geldt er een minimale afname van 10m2


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Opruiming OP=OP 13 m² voorradig Laminaat vloer MeisterDesign Edition M6 vloer Eik Champagne 7001 Product Meister Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7001 Eik Champagne 62 x 15,5 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   UniZip klik verbinding   |   25 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 36,50 Per m2 incl. btw