Meister Lindura HS 500 Amerikaans Notelaar Classic 8924 Ultramat Gelakt

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2030-EHPMG   |   Kant-en-klaar ultramat gelakt   |   Eenvoudige laminaat click verbinding

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

Adviesprijs
€ 104,45 € 97,84 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HS 500 Amerikaans Notelaar Classic 8924 Ultramat Gelakt

  • Levenslange fabrieksgarantie
  • Goed warmte doorlatend
  • Eenvoudige klik-verbinding
  • Kant-en-klaar afgelakt

Meister Lindura HS 500 Amerikaans Notelaar Classic 8924 Ultramat Gelakt

Parket met klik verbinding

Moet een duoplank visgraat altijd worden gelegd door een specialist? Meister heeft de doe-het-zelf visgraat vloer dankzij de handige laminaat click-verbinding. De HS 500 eiken visgraat vloer in de kleur Amerikaans Notelaar Classic 8924 is geproduceerd met de UniZip klik verbinding.

Door gebruik te maken van HDF als drager is het nu mogelijk om een dergelijke verbinding op de visgraat plank te produceren. Bovendien houdt de klik-verbinding de planken strak bij elkaar. Kiervorming is met de Meister HS 500 visgraat vloeren dus verleden tijd! 

Gelakte parket vloer

De Meister Visgraat Parket HS 500 Eik Harmonisch pure 8924 Mat Gelakt vloer is afgewerkt met een ultramatte lak. Dit betekent naast de makkelijke verwerking ook dat de vloer nagenoeg geen onderhoud vraagt.

De eiken toplaag van de houten vloer is licht geborsteld waardoor de structuur meer wordt benadrukt. De harde HDF onderplaat zorgt voor een sterk geheel. Zo sterk dat Meister 25 jaar garantie biedt voor thuisgebruik op de HS 500 Visgraat vloeren! De visgraat planken zijn voorzien van een prachtige micro V-groef romdom de plank die de contouren nog eens benadrukt.

Parket geschikt vloer voor vloerverwarming

De dunne plankopbouw en HDF tussenlaag maakt deze visgraat plank zeer geschikt voor het gebruik bij vloerverwarming. Maar ook zonder vloerverwarming merkt u de voordelen van deze werkingsarme visgraat vloer. De HS 500 visgraat vloer kan dan ook goed zwevend op ondervloer worden gelegd.

Wenst u de houten vloer door een professional te laten plaatsen? Met ons vloeren montage service wordt deze Ultramat gelakte vloer van Meister vakkundig geplaatst.

Gadero vloeren speciaalzaak

Ook voor bijhorende producten voor eiken duoplank visgraat vloeren is Gadero uw specialist! Maak uw bestelling compleet met een geschikt ondervloer en plintafwerking

Ook beschikken wij over een vloeren showroom te Breukelen! Kom gerust langs, bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen wij u graag verder.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister Lindura HS 500 Amerikaanse Notelaar Classic 8924 - Detail Meister Lindura HS 500 Amerikaans Notelaar Classic 8924 Ultramat Gelakt Blauwe Engel Keurmerk   |   Kant-en-klaar ultramat gelakt   |   Eenvoudige laminaat click verbinding Op voorraad
€ 97,84 Per m2 incl. btw