MeisterDesign Laminaat LL 250 Kasteel Eik Donker 6842 205,2 x 24,8 x 1,0 cm vloer

Productnummer: FL1012-ELI Vloerverwarming geschikt   |   Antistatisch oppervlak

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

€ 43,75 per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MeisterDesign Laminaat LL 250 Kasteel Eik Donker 6842 205,2 x 24,8 x 1,0 cm vloer

  • Krasbestendig
  • 24 uur waterbestendig
  • 100% natuurlijke grondstoffen
  • Geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik

MeisterDesign Laminaat LL 250 Kasteel Eik Donker 6842 205,2 x 24,8 x 1,0 cm vloer

MeisterDesign Kasteel Eik Donker 

Het laminaat vloer LL 250 Kasteel Eik Donker is een kwalitatief laminaat vloer van het topmerk Meister. Meister produceerd zijn vloeren in Duitsland en hierdoor bent u verzekerd van een vloer met europese kwalitiet!

Bent u opzoek naar een donkere vloer? Dan is deze donkere eiken laminaat vloer een ideale keuze. De bruine eiken design heeft een warme en gezellige uitstraling en door het gebruik van lichte meubilair onstaat er veel contrast. 

Waterbestendig en onderhoudsarme vloer

De Meister in de productie van deze vloeren worden ze behandeld met een krasbestendige toplaag, dit wordt ook wel de Diamond pro behandeling genoemd. De slijtvaste vloer is zeer geschikt voor een intensief huishouden. Dit komt niet alleen door de kraswerende behandeling maar ook door de waterbestendige eigenschappen. De vloer is 24 uur waterbestendig bij kleine plasvormingen dit is te danken door de qua Safe + behandeling.

De Meister LL 250 Laminaat vloer is eenvoudig zelf te leggen doormiddel van het Masterclic Plus systeem daarnaast staan hier om u op weg te helpen de instructies voor het leggen van laminaat. Het Masterclic Plus syteem zorgt er ook voor dat het laminaat perfect afsluit waardoor poetswater geen kans maakt om tussen het oppervlak terecht te komen wat het zwellen en rimpelen sterk reduceerd. Daarnaast is de vloer uitgerust met een Aqua Safe behandeling in de productie dit gaat tegen dat vocht het laminaat aantast.

Geschikt voor vloerverwarming

De MeisterDesign Laminaat LL 250 Kasteel Eik Donker 6842 beschikt over een V-voeg langs de lange zijden van het laminaat wat luxe uitstraalt. Daarnaast is de vloer geschikt voor intensief gebruik en bestaat de vloer uit 100% natuurlijke grondstoffen. De garantie bedraagt bij particulier gebruik 25 jaar en bij commercieel gebruik 5 jaar. Daarnaast is de vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming wat met een bijpassende ondervloer gecombineerd kan worden voor een ultieme woongenot.

Gemakkelijk online een vloer kopen doet u bij vloerenhandel Gadero! Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit vloeren met gratis levering aanhuis in heel Nederland en Vlaanderen (Er geldt een minimale afname van 10 m2). 

Gadero

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MeisterDesign Laminaat LL 250 Kasteel Eik Donker Vloer MeisterDesign Laminaat LL 250 Kasteel Eik Donker 6842 205,2 x 24,8 x 1,0 cm vloer Vloerverwarming geschikt   |   Antistatisch oppervlak Op voorraad
€ 43,75 per m2 incl. btw