Filters:

  • Behandeling
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Meister Lindura Parket

Met het Lindura parket heeft het innovatieve A-merk Meister een duurzaam, milieuvriendelijk maar zeker ook voordelig houten parket weten te ontwikkelen. De Lindura parket planken zijn niet alleen voorzien van een sterk karakter maar ook van een uitermate sterke structuur. Door de unieke houtpoeder laag, ook wel Wood-Powder genoemd, worden de levendige scheuren, knoesten en poriën van de eiken en lariks toplagen op unieke wijze benadrukt. Bovendien zorgt Meister met deze Lindura Wood-Powder laag, samen met de HDF tussenlaag, voor een uitermate resistente en ijzersterke houten vloer met 20 jaar fabrieksgarantie. De Lindura vloeren zijn dankzij deze meerlaagse opbouw geschikt voor alle levenssituaties. De robuuste kasteel formaat planken geven iedere woonruimte een prachtig landelijke uitstraling. Bij Parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het bestelde aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd!

Het Meister Lindura parket is dankzij de woodpowder techniek zeer grondstof besparend, oftewel voor een Lindura vloer worden minder bomen gekapt dan voor het standaard parket! Dit zorgt voor een prachtige parket vloer met een groen tintje. Deze 1,1 cm dikke houten Lindura planken van het Duitse merk Meister zijn meerlaags opgebouwd wat zorgt voor een verbeterde stevigheid. 

Gaat u deze Lindura parket vloer zelf plaatsen? Lees hier tips & instucties voor het plaatsen van lamel parket. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode