Logo Gadero
service

Meister Lindura HD 400 Eiken Rustiek Pure XXL 260 x 32 x 1.1 cm

Productnummer
FL2003-ERP-32
Duurzaam geproduceerd in Duitsland
Eenvoudig leggen met laminaat klik-verbinding
8413_hd_300_eiken_rustiek_pure_perspektive
8413_hd_300_eiken_rustiek_pure_detail
8413_lindura_hd300_naturgeoelt_ambiente_r01
Per m2

73,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
260 cm
Breedte
32 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geproduceerd in Duitsland

  • Zeer geschikt voor vloerverwarming

  • Eenvoudig leggen met laminaat klik-verbinding

  • Slijtvaste toplaag dankzij woodpowder technologie

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Kleur
Houtkleur
Lengte
260 cm
Dikte
1,1 cm
Breedte
32 cm

Meister Lindura HD 400 Eiken Rustiek Pure XXL 260 x 32 x 1.1 cm

De XXL Meister Lindura HD 400 parket serie in de Eiken Rustiek Pure 8413 XXL kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 260 x 32 x 1,1 cm. Deze extra grote en innovatieve vloeren zijn voorzien van vele voordelen. Zo is dit fineerparket ijzersterk dankzij de uitstekende opbouw van de vloerdelen. Zo wordt de keiharde HDF tussenplaat bespoten met Wood-Powder. Op de bovenkant van de Lindura plank wordt een pure eiken fineerlaag in het houtpoeder geperst. Dit zorgt voor een ijzersterk geheel waar Meister dan ook 20 jaar garantie op geeft. Bij vloerenwinkel Gadero bezorgen we dit parket Gratis bij u Thuis!

De innovatieve Wood-Powder technieck die Meister toepast op dit Lindura assortiment maakt de planken niet alleen sterker. Doordat de eiken toplaag in het hout poeder wordt geperst vullen de hout korrels eventuele noesten, scheuren en gaten in de toplaag op. Waar dit bij normaal parket wordt gevuld met vloeibaar hout in een afwijkende kleur geeft dit echte hout poeder de fineer plank een unieke uitstraling. Gecombineerd met de kasteelformaat vloerdelen zorgt dit voor een levendige uitstraling in iedere woning. We raden aan de Lindura parket vloer 2 x per maand in te zepen met de Woca onderhoudszeep. Zo zorgt u dat de vloer wordt gereinigd en bovendien wordt er een beschermlaag wordt aangebracht.

Bovendien heeft het Lindura parket van het innovatieve A-merk Meister een ecologisch label. De vloeren beschikken namelijk over het Duitse milieukeurmerk De Blauwe Engel. Dit betekent dat het HD 400 Eiken Rustiek Koffie Creme 8413 XXL fineerparket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is geproduceerd. Zo wordt er door het toepassen van houtpoeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd. Doordat het Lindura Eiken parket, met de 1,1cm dikte, uitermate dun is geproduceerd is het zeer geschikt voor een vloerverwarming. Het parket heeft een warmte weerstand van slechts 0,084 M2K/W. Gaat u dit koffie bruine Meister Lindura parket zelf leggen? Dit kan zeer eenvoudig dankzij het MasterClic Plus laminaat bevestiging systeem. Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket.