Logo Gadero
service

Meister Lindura HD 400 Eiken Rustiek Koffie Creme XXL 260 x 32 x 1.1 cm

Productnummer
FL2003-ERK-32
Riante plank formaten
20 jaar garantie
8414_hd_300_eiken_rustiek_koffie_creme_perspektive
8414_hd_300_eiken_rustiek_koffie_creme_detail
8414_lindura_hd300_naturgeoelt_ambiente_r01_0
Per m2

73,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
260 cm
Breedte
32 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ecologisch verantwoord

  • Emissiearm geproduceerd

  • Uitermate sterke vloerdelen

  • Eenvoudig zelfstandig te leggen

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Kleur
Houtkleur
Lengte
260 cm
Dikte
1,1 cm
Breedte
32 cm

Meister Lindura HD 400 Eiken Rustiek Koffie Creme XXL 260 x 32 x 1.1 cm

De XXL >Meister Lindura HD 400 parket serie in de Eiken Rustiek Koffie Creme kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 260 x 32 x 1,1 cm. Het Lindura is een uitermate sterk en riant formaat parket dankzij de innovatieve Wood-Powder techniek die bij de productie in Duitsland wordt toegepast. De tussenplaat bestaat een foutloze HDF plaat. Deze plaat is rondom versterkt met Wood-Powder. Boven op deze laag wordt een Eiken fineerlaag geperst. Deze plank opbouw maakt het parket tot het een ijzersterk geheel. Meister biedt bij deze Lindura planken dan ook een garantie van maar liefst 20 jaar. Bij parketspeciaalzaak Gadero worden alle parket vloeren Gratis Thuisbezorgd.

Door het persen van de eiken finaar laag op het Wood Powder worden de kieren, noesten en poriën van de eiken toplaag gevult met hout poeder. Waar deze bij het standaard parket worden gevuld met een afwijkende kleur vloeibaar hout geeft dit hout poeder een unieke uitstraling aan de Lindura planken. Dit in combinatie met de enorme XXL kasteel formaat planken maakt dit Meister parket tot een uitzonderlijke en innovatieve vorm van parket. We adviseren onze klanten de Lindura vloer 1 maal per 2 weken in de zepen met de Woca natuurzeep. Zo wordt het parket gereinigd en een beschermende laag aangebracht. U legt de Meister planken eenvoudig met het laminaat klik-systeem MasterClic Plus.

Bovendien heeft het Lindura parket van het innovatieve A-merk Meister een ecologisch label. De vloeren beschikken namelijk over het Duitse milieukeurmerk De Blauwe Engel. Dit betekent dat het HD 400 Eiken Rustiek Koffie Creme 8414 XXL parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is geproduceerd. Zo wordt er door het toepassen van houtpoeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd. Doordat het Lindura Eiken parket, met de 1,1cm dikte, uitermate dun is geproduceerd is het zeer geschikt voor een vloerverwarming. Het parket heeft een warmte weerstand van slechts 0,084 M2K/W. Gaat u dit koffie bruine Meister Lindura parket zelf leggen? Lees hier instructies voor het >leggen van lamel parket.