Logo Gadero
service

Meister Lindura HD 400 Eiken Levendig XXL 260 x 32 x 1.1 cm

Productnummer
FL2003-EL-32
Grondstof besparend geproduceerd in Duitsland
Wood-Powder technologie
8417_hd_300_eiken_levendig_geborsteld_perspektive
8417_hd_300_eiken_levendig_geborsteld_detail
8417_lindura_hd300_naturgeoelt_ambiente_r01_0
Per m2

73,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
260 cm
Breedte
32 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geproduceerd in Duitsland

  • Extra brede landhuisplanken

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Uiterst sterk parket dankzij woodpowder

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Kleur
Houtkleur
Lengte
260 cm
Dikte
1,1 cm
Breedte
32 cm

Meister Lindura HD 400 Eiken Levendig XXL 260 x 32 x 1.1 cm

De >Meister Lindura XXL HD 400 parket serie in de Eiken Levendig 8417 Geborstelde kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 260 x 32 x 1,1 cm. Door de fineerplanken te behandelen met een wood-powder laag, ook wel houtpoeder genoemd, krijgen deze Lindura planken een sterk karakter. De extra grote planken, ook wel kasteelformaat genoemd, geven een landelijke sfeer aan iedere woning. Doordat Meister een HDF tussenlaag gebruikt bent u verzekerd van een ijzersterke parket plank. Bij parketspeciaalzaak Gadero worden deze grondstof besparende eiken planken Gratis Thuisbezorgd!

De houtpoeder laag wordt in de Meister fabriek in Duitsland aangebracht. Met deze laag worden de Lindura parket vloeren niet alleen sterker maar ook sfeervoller van karakter. Het Wood-Powder vult de noesten, poriën en scheuren uit de planken op. Dit zorgt voor een uniek effect wat u in geen enkel ander parket terugvindt. Deze levendige houtstructuur in combinatie met de grote landhuisdeel formaat planken geeft dit Meister parket de karakteristieke Lindura uitstraling. U krijgt daarnaast ook nog eens 20 jaar garantie bij aankoop van deze fineerparket vloer! Behandel dit Lindura bij normaal gebruik 1 x per 2 weken met de Woca natuurzeep.

Het Meister Lindura assortiment is beschikt over het milieu keurmerk De Blauwe Engel. Dit houdt in dat het HD 400 Eiken Levendig 8417 XXL parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is ontwikkeld. Zo wordt er door het toepassen van hout-poeder onder de eiken fineer toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd. Doordat het Lindura parket uitermate dun wordt geproduceerd, is het met een warmte weerstand van 0,084 M2K/W, zeer geschikt voor een vloerverwarming. Wist u dat dit parket eenvoudig zelf kan worden gelegd dankzij het Maister Clic Plus systeem? Lees hier instructies voor het >leggen van lamel parket.