Logo Gadero
service

Meister Lindura HD 400 - 270 Eiken Levendig 8900 - Geolied

Productnummer
FL2003-EL-27
Harde krasbestendige toplaag
Geborstelde houtstructuur
fineer_parket_8900_meister_eik_natuur_geolied
8900_hd400_naturgeoelt_detail_01_lpr
8900_hd400_naturgeoelt_ambiente_02_lpr
8900_hd400_naturgeoelt_ambiente_03_lpr_1
Per m2

79,25

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
220 cm
Breedte
27 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar garantie

  • Unieke extra brede planken

  • Fineerlaag uit Europees eiken

  • Lage warmteweerstand dankzij HDF-kern

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Houtsortering
Levendig
Kleur
Houtkleur
Lengte
220 cm
Dikte
1,1 cm
Breedte
27 cm
Jaren garantie
20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Recht
V-Groef
4-V

Meister Lindura HD 400 - 270 Eiken Levendig 8900 - Geolied

De Fineer parketvloer >Meister Lindura HD 400 parket serie in de Eiken Levendig Geolied & Geborsteld kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. Door de planken te behandelen met een wood-powder laag, ook wel houtpoeder genoemd, krijgen deze Lindura planken een ijzersterke slijtlaag.

De extra grote planken, ook wel kasteelformaat genoemd, geven een landelijke sfeer aan iedere woning. Doordat Meister een HDF tussenlaag gebruikt bent u verzekerd van een ijzersterke parket plank. Bij parketspeciaalzaak Gadero worden deze grondstof besparende eiken planken Gratis Thuisbezorgd!

Duitse kwaliteit

De houtpoeder laag wordt in de Meister fabriek in Duitsland aangebracht. Met deze laag worden de Lindura parket vloeren niet alleen sterker maar ook sfeervoller van karakter. Het Wood-Powder vult de noesten, poriën en scheuren uit de planken op. Dit zorgt voor een uniek effect wat u in geen enkel ander parket terugvindt.

Deze levendige houtstructuur in combinatie met de grote landhuisdeel formaat planken geeft dit Meister parket de karakteristieke Lindura uitstraling. U krijgt daarnaast ook nog eens 20 jaar garantie bij aankoop van deze vloer! Behandel dit Lindura bij normaal gebruik 1 x per 4 weken met natuurzeep.

Het Meister Lindura assortiment is beschikt over het milieu keurmerk De Blauwe Engel. Dit houdt in dat het HD 400 Eiken Levendig 8900 Fineer parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is ontwikkeld. Zo wordt er door het toepassen van hout-poeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd.

Parket geschikt voor vloerverwarming

Doordat het Lindura parket uitermate dun wordt geproduceerd, is het met een warmte weerstand van 0,084 M2K/W, zeer geschikt voor een vloerverwarming. Wist u dat dit parket eenvoudig zelf kan worden gelegd dankzij het Meister Clic Plus systeem? Lees hier instructies voor het >leggen van lamel parket.