Meister Lindura HD 400 - 270 Eik Authentic Pure 8921 - Extra Mat Gelakt

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2003-ERP-27   |   Eenvoudig te leggen met laminaat klik-verbinding   |   20 jaar garantie

€ 79,15 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HD 400 - 270 Eik Authentic Pure 8921 - Extra Mat Gelakt

  • Europees eiken fineerlaag
  • Duurzaam geproduceerd in Duitsland
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Slijtvaste toplaag dankzij Woodpowder technologie

Meister Lindura HD 400 - 270 Eik Authentic Pure 8921 - Extra Mat Gelakt

De Meister Lindura HD 400 parket serie in de Eik Authentic Pure 8921 - Extra Mat Gelakt kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. Deze innovatieve vloeren zijn voorzien van vele voordelen. Zo is dit fineerparket ijzersterk dankzij de uitstekende opbouw van de vloerdelen. Zo wordt de keiharde HDF tussenplaat bespoten met Wood-Powder. De vloer is afgewerkt met een Duratec Nature Ultramat lak laag. Dit zorgt voor een ijzersterk en krasbestendig geheel waar Meister dan ook 20 jaar garantie op geeft. Bij vloerenwinkel Gadero bezorgen we dit parket Gratis bij u Thuis!

De innovatieve Wood-Powder technieck die Meister toepast op dit Lindura assortiment maakt de planken niet alleen sterker. Doordat de eiken toplaag in het hout poeder wordt geperst vullen de hout korrels eventuele noesten, scheuren en gaten in de toplaag op. Waar dit bij standaard parket wordt gevuld met vloeibaar hout geeft dit echte hout poeder de plank een unieke uitstraling. Gecombineerd met de kasteelformaat vloerdelen zorgt dit voor een levendige uitstraling in iedere woning. We raden aan de 

Bovendien heeft het Lindura parket van het innovatieve A-merk Meister een ecologisch label. De vloeren beschikken namelijk over het Duitse milieukeurmerk De Blauwe Engel. Dit betekent dat het HD 400 Eik Authentic Pure 8921 - Extra Mat Gelakt parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is geproduceerd. Zo wordt er door het toepassen van houtpoeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd.

Doordat het Lindura Eiken parket, met de 1,1cm dikte, uitermate dun is geproduceerd is het zeer geschikt voor een vloerverwarming. Het parket heeft een warmte weerstand van slechts 0,084 M2K/W. Gaat u dit koffie bruine Meister Lindura parket zelf leggen? Dit kan zeer eenvoudig dankzij het MasterClic Plus laminaat bevestiging systeem. Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket.


Vragen & antwoorden over dit product

wat is de dikte van de fineerlaag bij de 24 cm brede parketstroken van 11 mm dikte?

De onderlaag van dit fineerparket bestaat uit een HDF drager van 1 cm. De eiken toplaag bestaat uit 1 mm eiken. Deze eiken fineerlaag is geperst op de HDF drager met houtpoeder. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fineer_Parket_Vloer_Meister_8921_Mat_Gelakt.jpeg Meister Lindura HD 400-270 Eik Authentic Pure 8921 - Extra Mat Gelakt Blauwe Engel Keurmerk   |   Eenvoudig te leggen met laminaat klik-verbinding   |   20 jaar garantie Op voorraad
€ 79,15 Per m2 incl. btw