Logo Gadero
service

Meister Lindura HD 400 Eik Levendig Cappuccino 220 x 27 x 1.1 cm Fineerparket

Productnummer
FL2003-LL-32
Meister Laminaat
Unieke Eiken parket vloer
8512_lindura_hd300_naturgeoelt_perspektive
8512_lindura_hd300_naturgeoelt_frontal
8512_lindura_hd300_naturgeoelt_ambiente_r01
Per m2

70,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Lengte
220 cm
Breedte
27 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • 20 jaar Meister fabrieksgarantie

  • Slijtvaste toplaag dankzij woodpowder

  • Unieke Houten vloer, Eenvoudig te leggen door clicksysteem

Specificaties

Houtsortering
Levendig
Houtsoort
Eikenhout
Kleur
Houtkleur
Lengte
220 cm
Dikte
1,1 cm
Breedte
27 cm
Jaren garantie
20 jaar

Meister Lindura HD 400 Eik Levendig Cappuccino 220 x 27 x 1.1 cm Fineerparket

De >Meister Lindura HD 400 parket serie in de Eik Levendig Cappuccino geborsteld 8747 kleur bestaat uit landhuisdelen en heeft een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. De unieke uitstraling van het Lindura samen met het riante kasteelformaat van deze eike planken zorgt voor een bijzonder natuurlijke vloer design. Een design wat u alleen in het Meister Lindura parket terug vindt. De Lindura serie fineerparket bestaat uit ijzersterke houten planken dankzij de innovatieve plankopbouw die het Duitse merk Meister hier hanteert. Er is gekozen voor een foutloze HDF tussenlaag die wordt omlijst met een Wood-Powder laag. De Meister Lindura Wood-Powder techniek maakt de planken namelijk niet alleen sterker, het zorgt optisch ook voor een uitzonderlijke houten plank.

De 1 mm Eiken toplaag wordt vervolgens in de bovenste laag hout poeder geperst. Waar een massief Eiken houten vloer vaak wordt vermeden door de extreme werking van dit hout. Maakt Meister Lindura Eik Rustiek Cappuccino 8747 beschikbaar als de parket vloer! Door het persen van de Eiken fineerlaag op het hout poeder worden noesten en scheuren in de houtlaag op unieke wijze gevuld met het Wood-Powder. Bij het standaard parket worden dergelijke openingen vaak gevuld met vloeibaar hout in een lichtere kleur wat zorgt voor een niet passend kleurverschil.

Meister Lindura Eik Rustiek Cappuccino 8747 houten vloer is zeer verantwoord, immers er wordt maar een dun laagje hout gebruikt. Het onderste deel van de eiken toplaag wordt versteend met de woodpowder laag, dit maakt deze vloer zeer slagvast. Wij adviseren na het leggen meteen te olien voor extra bescherming. Ook is het een must vilt onder uw stoelen e.d. te plakken. Bij het schuiven met kasten e.d. deze niet over de vloer trekken maar recht omhoog tillen op een bijvoorbeeld een dikke kleed.

Doordat het Lindura parket uitermate dun wordt geproduceerd, is het met een warmte weerstand van 0,084 M2K/W, zeer geschikt voor een vloerverwarming. Wist u dat dit parket eenvoudig kan worden gelegd dankzij het MasterClic Plus laminaat bevestiging systeem? Lees hier instructies voor het >leggen van lamel parket. Tip: we raden u aan om de vloer 2 x per maand te reinigen met de natuurzeep van Woca. Het Meister Lindura assortiment beschikt over het milieuvriendelijke keurmerk "De Blauwe Engel". Dit houdt in dat het HD 400 Eik Rustiek Cappuccino 8747 parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is ontwikkeld. Zo wordt er door het toepassen van hout-poeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd. Meister Lindura Eik Rustiek Cappuccino, is een voordelig & duurzaam parket met een uniek design! Bij parketspeciaalzaak Gadero worden alle vloeren Gratis Thuisbezorgd.