MeisterDesign Laminaat LL 150 Boereneik Greige 6833 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

Productnummer: FL1014-EWD Duits geproduceerd   |   Geschikt voor vloerverwarming

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

€ 33,25 per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MeisterDesign Laminaat LL 150 Boereneik Greige 6833 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

  • 4 uur waterbestendig
  • 20 jaar garantie
  • Gemakkelijk te leggen met Masterclic Plus
  • Rondomlopende V-voeg
  • Niet 100% watervast

MeisterDesign Laminaat LL 150 Boereneik Greige 6833 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer

Een rustiek grijze laminaat vloer van top kwaliteit, Meister is een Duits A-merk met kwaliteit vloeren zoals de MeisterDesign Laminaat LL 150 Boereneik Greige 6833. De rondlopende v-groef zorgt voor een robuuste uitstraling. De LL 150 Boereneik Greige is een sterke vloer die thuishoort in de gebruiksklasse 32. Door zijn HDF (High Density Fibreboard)  heeft het een hogere dichtheid en is daardoor bestendiger. Het laminaat is daarnaast gemakkelijk te leggen doormiddel van het Masterclic Plus systeem. Ervaar nu zelf de luxe uitstraling in uw huis doormiddel van de extra brede planken. De planken hebben namelijk een afmeting van 205,2 x 22 x 0,8. De vloer is door een ijzersterke behandeling ook Diamond pro krasbestendig.

Met maar liefst 20 jaar garantie en een unieke breedte. De Meister Laminaat vloer is een moderne grijs laminaat vloer waar weinig onderhoud aan hoeft plaats te vinden. Doormiddel van het Masterclick Plus systeem komt er geen poetswater in de voegen terecht daarmee wordt het zwellen van het laminaat tegeggegaan, dit is een verdienste van de Aquasafe behandeling samen met de sterke sluiting van het Masterclic Plus systeem. Voor vragen zal er altijd een gedreven vloerspecialist klaar staan. Wij kunnen u daarnaast ook op weg helpen met instructies voor het leggen van laminaat.

Doormiddel van de stabiele opbouw van de Meister laminaat vloeren heeft het een geluidsdempende werking. Wanneer u dit combineert met een bijpassende ondervloer ervaart u maximaal woongenot. Daarnaast bestaat de grijze laminaat vloer van Meister uit 100% natuurlijke grondstoffen en wordt het geproduceerd met uitsluitend hoogwaardige materialen. Met een authentiek 'gezicht' wordt de laminaat vloer uw rustgevende huisgenoot, dit woongevoel wordt behaald door een V-groef die luxe brengt aan de Meister vloer, daarnaast word deze laminaat vloer uiteraard ook gratis thuisbezorgd. Hiervoor geldt een minimaal afname van 10m2. 

Let op!
De MeisterDesign Laminaat LL 150 Boereneik Greige 6833 is een model welke niet standaard in Nederland beschikbaar is. Het laminaat wordt specaal besteld vanuit de fabriek en valt onder een opmaat gemaakt artikel. Hierdoor is het niet mogelijk om de vloerdelen te retourneren. 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MeisterDesign Laminaat LL 150 Boereneik Greige 6833 Product MeisterDesign Laminaat LL 150 Boereneik Greige 6833 205,2 x 22 x 0,8 cm vloer Duits geproduceerd   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 33,25 per m2 incl. btw