MBI de Steenmeesters

MBI De Steenmeesters

Stenen van Nederlandse bodem van MBI de Steenmeesters. MBI is een Nederlands familiebedrijf sinds 1945 en staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf in sinds het ontstaan enorm gegroeid en beschikt momenteel over 4 productie- en verkooplocaties en 2 buitenlandse verkoopkantoren in Duitsland. De producten van MBI worden alleen door vakmensen met hoogwaardige materialen en productietechnieken geproduceerd. 

Breed en diep assortiment

MBI is een producent van verscheidene soorten stenen en tegels in alle soorten en maten. Voor de volgende soorten tegels en stenen kunt u bij MBI terecht: Drumstones, Keramische tegels, Opsluitbanden, Klinkers, Muurelementen, Voegzand en nog veel meer. Al deze producten zijn van hoogwaardige en in Nederland geproduceerde stenen en tegels. 

MBI heeft meerdere series steen waaronder de Geo serie. De volgende stenen vallen onder de GeoSteen serie van MBI: GeoCeramica, GeoAntica, GeoAnticato, GeoArdesia, GeoColor, GeoFacetto, GeoHexagon, GeoPiazza, GeoStretto, GeoTravertino enb GeoVegetale. 

Heeft u advies en/of hulp nodig bij het samenstellen van uw order? Bel dan met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 op het volgende telefoonnummer: +3150 - 230.61.51.
 

Een kijkje in de keuken van MBI