Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

MBI Geostretto tegels

MBI tegels Geostretto Plus

Geostretto Plus tegels van MBI zijn het neusje van de zalm onder de terrastegels. Deze te gekke duurzame betontegels zonder facet zijn een must voor uw tuin. Niet alleen door de verschillende kleuren en afmetingen, maar ook zeker doordat de betontegels onderhoudsvriendelijk zijn. Deze tuintegels zijn onderhoudsvriendelijk door onder andere de dubbele beschermlaag. Deze laag noemen we een factor 30 Protection plus laag. Het voordeel van betontegels met beschermlaag is dat uw terrastegels hierdoor kleurvast zijn en een mooie afgedichte zachte toplaag hebben. Want zeg nou eerlijk, niemand heeft toch zin om veel tijd te besteden aan het schoonmaken van het terras? Met deze tegels hoeft u zich dus niet meer af te vragen hoe u tuintegels schoon krijgt.

 

Een pluspunt van Geostretto Plus tuintegels is het voetcomfort. Is het niet heerlijk om op uw blote voeten buiten te lopen in de zomer? En wat dacht u van uw kinderen of kleinkinderen? Deze tegels zijn gemaakt met een hoog voetcomfort. MBI vindt het belangrijk dat iedereen echt kan genieten van de tuin en een vakantiegevoel krijgt. Door een speciale nabewerking voelen de terrastegels zacht aan uw blote voeten. Bestel MBi tegels uit de GeoStretto serie bij Gadero, uw officiele MBI dealer.

Vergeet niet om alle toebehoren zoals opsluitbanden, voegmortel, zand en watergoten of drainage mee te bestellen zodat u direct aan de slag kunt en maar één keer transportkosten betaald.  Heeft u geen keuze kunnen maken? Kijk dan eens naar onze keramische terrastegels. Keramische terrastegels zijn er in allerlei kleuren, maten en diktes en zijn op het gebied van terrastegels de beste die er zijn. Geen enkele tegel is duurzamer dan een keramamische tegel. Vooral wanneer u een tegel kiest uit de GeoCeramica serie bent u een levenlang voorzien van een prachtig onderhoudsvrij terras. 

Het aanleggen van een nieuw terras brengt veel vragen met zich mee. Niet alleen het formaat van de tegels moet u over nadenken, maar welk zand moet onder mijn betontegels? En hoe leg je betontegels? Het is natuurlijk de bedoeling dat uw terras strak en egaal is en blijft. Met de Geostretto terrastegels is geen speciale dure fundering nodig maar een normaal zandbed met stabilisatiezand is voldoende. Wij raden u wel aan om een laag puin onder het zand aan te brengen. Erg handig aan deze tuintegels zijn de geïntegreerde afstandshouders, hierdoor zijn uw voegen altijd perfect. 

De Geostretto Plus collectie van MBI is er voor ieder tuinontwerp door de verschillende beschikbare afmetingen en kleuren. De populaire betontegels in 60 bij 60 of betontegels in 50 bij 50 zijn er in verschillende kleuren. Wilt u alle bestrating rondom uw huis in dezelfde tegel? Ook dat kan! Geostretto is ook beschikbaar in 6 cm dikte waardoor het mogelijk is om uw oprit mee te nemen in uw tuinontwerp.

Factor 30 Beschermlaag

Deze MBI tegels uit de GeoSteen serie zijn voorzien van een Factor 30 beschermlaag. Dit is een dubbele beschermlaag die over de toplaag van de tegel is aangebracht zodat de betontegels sterk verduurzaamd zijn. 24 uur nadat de tegels uit productie komen worden de tegels tweemaal geborsteld. Deze speciale borstels zorgen ervoor dat het normaliter poreuze beton volledig wordt verdicht en de kleur beter tot zijn recht komt. Dankzij deze Factor 30 Protection plus laag krijgen de MBI tegels een prachtige glans over zich heen. Omdat de betontegels verdicht zijn, trekt er geen vocht en vuil in de tegels. U kunt de tegels dus makkelijk met water en een bezem reinigen wanneer er vuil en bladeren op uw tegels komt te liggen in onder andere de herfstperiode. Al met al zijn deze GeoStretto tegels de beste betontegels die er verkrijgbaar zijn. U haalt een kwalitatief zeer hoogwaardige tegel in huis zonder dat u de prijs van een keramische terrastegel of natuursteentegel betaald. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode