Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Verouderd 18 x 2 cm

Productnummer: FL2004-MEGO Open houtstructuur   |   Massief levend rustiek ABC

Maatproduct - Gemiddeld 2 week levertijd - Minimale afname 20m² Gratis levering

€ 72,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Verouderd 18 x 2 cm

  • Geproduceerd in Nederland
  • Op maat gemaakte vloerdelen
  • Getrommelde planken
  • 2 cm dik

Floer Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Verouderd 18 x 2 cm

De Massieve Rustieke Eiken vloerdelen van Floer bestaan voor 100% uit topkwaliteit Europees eiken hout. Dit houdt in dat deze parket vloer geen eiken toplaag met onderplaat heeft maar door en door uit eiken hout bestaat. Zo bent u zeker van een vloer die een levenlang meegaat. U kunt deze rustieke eiken houten vloer namelijk eenvoudig nog meerdere keren opschuren om het oppervlak te vernieuwen. Wilt u deze vloer in een breedte van 22, 24 of 26 cm, wenst u een andere behandeling of wilt u bijvoorbeeld de noesten laten stoppen? Neem contact met ons op voor maatwerk!

Bij deze karaktervolle massieve vloer is gekozen voor een Rustiek ABC Eiken klasse. Zo onstaat er een levendige sfeer in het parket met noesten en barsten in de houtstructuur. Door deze rustieke noesten en scheuren niet te vullen, ook wel ongestopt genoemd, zorgt Floer met dit parket voor een natuurlijke open houtstructuur. Verder wordt het massieve eiken hout bij deze vloer 2 keer gerookt. Het looizuur in het hout reageert op dit roken door de plank donkerder te kleuren. Ook zorgt dit roken voor meer kleurverschil tussen de verschillende planken. Daarnaast is de vloer verouderd. Door de planken in een grote centrifuge te trommellen ontstaat een verouderd effect. Parketspeciaalzaak Gadero bezorgd deze parket vloeren Gratis bij u aan huis!

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Het Rustieke parket wordt in Nederland geproduceerd en is van uitermate hoge kwaliteit. Zo zijn de planken 2 cm dik en uitermate maatvast. De lengte's van de planken zijn 180 tot 300 cm met ongeveer 10% kortere delen. We geven u bij een juiste verwerking een garantie van 10 jaar bij massief parket. Wilt u deze eiken parket vloerdelen graag met Grey Wash of White Wash, grijs of wit laten oliën? Ook dit is in overleg mogelijk. Bent u van plan het rustiek parket zelf te leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket.


Vragen & antwoorden over dit product

Kun je de massief verouderde rustiek eiken parket rechtstreeks op de balken vernagelen (balken op 60 cm van elkaar)?

Het is niet mogelijk om deze Lamelparket planken rechtstreeks te verspijkeren op balken met een tussen afstand van 60 cm. De spanning die op het eiken parket komt te staan wordt op deze wijze te groot. Dit betekend dat de planken kunnen gaan scheuren, beschadigen of zelfs breken. Wanneer u deze vloer toch wilt leggen dient u eerst platen te leggen op deze balken zodat de tussen afstanden worden afgedekt.

Wanneer u een lamel of visgraat parket vloer gaat leggen mogen oneffenheden een maximale diameter van 30 cm bedragen. Daarnaast mag de dikte van een oneffenheid maximaal 3 mm bedragen. Deze oneffenheden kunnen worden opgevangen door een gebruik te maken van een geschikte ondervloer.  

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ongestopt Rustieke Massieve Eiken vloer dubbel gerookt Floer Maatwerk mogelijk ongestopt Vloerdelen 18 x 2 cm Massief Rustiek Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Verouderd 18 x 2 cm Open houtstructuur   |   Massief levend rustiek ABC
€ 72,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u