Logo Gadero
service

Massief Eiken Deklijst 240 x 2.8 x 0.5 cm

Productnummer
FL4009
Deklijsten voor afwerking van uw houten parket vloer
massief_eiken_deklijsten_geolied_gerookt_behandeld_vloeren

9,95

per stuk
Details
Lengte
240 cm
Hoogte
5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zelfde behandeling ondergaan als vloer

  • Beschikbaar bij alle parket vloeren

  • Eenvoudig te plaatsen

Specificaties

Product type
Vloer Assecoires
Kleur
Kleurmix
Lengte
240 cm
Dikte
2,8 cm
Hoogte
5 cm

Massief Eiken Deklijst 240 x 2.8 x 0.5 cm

De Floer Massief Eiken Deklijsten in de afmeting 240 x 2,8 x 0,5 cm zijn te verkrijgen in het design van uw parket vloer. Deze eiken deklijsten hebben dezelfde behandeling ondervonden als uw parket planken. Wanneer u de vloer besteld en u wilt ook massief eiken deklijsten dan hoeft u alleen het aantal plinten te berekenen en mee te bestellen. Wij, de vloeradviseurs van Gadero, zorgen er persoonlijk voor dat u de juiste Quick-Step, Meister, Floer of Elephant kleur ontvangt! Onderstaand vindt u een aantal instructies om het aantal benodigde deklijsten te berekenen. De Massief Eiken Deklijsten van Floer zijn overigens zeer eenvoudig te verwerken op u visgraat, lindura of lamelparket vloer door gebruik te maken van de Floer bevestigingskit.

Om tot het benodigde aantal deklijsten te komen dient u eerst de omtrek van de ruimte te berekenen. Dit kunt u doen door de lengtes van de muren waar u een deklijst wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus L + B + L + B = aantal strekkende meter deklijsten. Belangerijk is dat u hier 10% snijverlies bij op rekent. Dit kunt u doen door het totaal van de eerste berekening (strekkende meters) met 1,1 te vermenigvuldigen. Het aantal wat uit deze berekening komt is het totaal benodigde strekkende meters aan deklijsten.

De Massief Eiken Deklijsten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meters door 2,4 om te weten te komen hoeveel deklijsten u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal deklijsten van 2,4 meter. Rond altijd naar boven af. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, wij denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!