Luxe Betonnen Tegel 60x60 cm Grijs Zwart Dikte 6 cm

Productnummer: GL70929 Luxe geïmpregneerde tegel tegen vuil en water met geborstelde toplaag

€ 46,48 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Luxe Betonnen Tegel 60x60 cm Grijs Zwart Dikte 6 cm

Dit is een luxe, geborstelde en gecoate betontegel in de afmeting 60 x 60 x 6 cm. Doordat de tegels ook verkrijgbaar zijn in de afmeting 30 x 60 x 6 cm kunt u deze fraaie betonnen tegels ook gemakkelijk halfsteensverband leggen. 

Deze 60x60 cm met 6 cm dikte betonnen tegels die ook wel Fortress Tiles genoemd worden hebben een vlakke geborstelde deklaag. De tegels zijn hierdoor kindvriendelijk en ook heerlijk beloopbaar met bloten voeten. De geïmpregneerde terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk doordat de impregnering de poriën van het beton sluiten. Hierdoor zijn de tegels vuilwerend en waterafstotend.  Aan alle randen van de tegels zitten afstandhouders, hierdoor heeft u altijd een smalle voeg die uw tegels beschermen tegen randbeschadigingen. 

De luxe terrastegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Beige/Bruin/Grijs en Rood/Paars. Deze varianten hebben een prachtige kleurnuancering waarbij kleuren vloeiend in elkaar overlopen.

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fortress Tiles Sark Grijs Zwart 60 x 60 x 6 cm Luxe Betonnen Tegel 60x60 cm Grijs Zwart Dikte 6 cm Luxe geïmpregneerde tegel tegen vuil en water met geborstelde toplaag Op voorraad
€ 46,48 Per m2 incl. btw