Luxe Siertegel Met Leisteen Look Antraciet 30 x 60 x 6 cm

Productnummer: RZ70929-Zwart   |   Luxe gecoate siertegel, geïmpregneerd tegen vuil en water

€ 36,14 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Siertegel Met Leisteen Look Antraciet 30 x 60 x 6 cm

  • Kwalitatief hoogwaardig vanwege coating
  • Leisteen look met motief

Luxe Siertegel Met Leisteen Look Antraciet 30 x 60 x 6 cm

Luxe halve siertegel in de afmeting 30 x 60 x 6 cm in de kleur Antraciet. Doordat deze Muna tegels ook verkrijgbaar zijn in de afmeting 60 x 60 x 6 cm kunt u de tegels ook gemakkelijk halfsteensverband leggen.

Deze mooie siertegels, ook wel Straccata muna genoemd, zijn geproduceerd met de nieuwste betontechnologische hoogstandjes. De tegels zijn geborsteld en geïmpregneerd met een vuilwerende impregnatie hierdoor zijn ze onderhoudsvriendelijk en voelen ze lekker glad aan. De bovenzijde van de tegels hebben een lichtgolvende leisteen structuur. De randen van de luxe siertegels zijn straks en voorzien van een afstandhouder tegen randbeschadigingen. Door het uiterlijk van deze luxe siertegels zijn de tegels toepasbaar in morderne en klasieke tuinen.

Deze mooie luxe siertegels zijn ook verkrijgbaar in de kleuren Crème/Terra en Bruin/Zwart. Ook deze kleuren zijn zowel verkrijgbaar in de maten 30 x 60 x 6cm en 60 x 60 x 6 cm. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
luxe siertegel stracatta muna antraciet 30x60cm Luxe Siertegel Met Leisteen Look Antraciet 30 x 60 x 6 cm   |   Luxe gecoate siertegel, geïmpregneerd tegen vuil en water Op voorraad
€ 36,14 Per m2 incl. btw