Stapelblokken Tuin Linia Zwart 15 x 15 x 60 cm Getrommeld - Kijlstra Muurblokken

Productnummer: KV70206 Getrommeld

€ 5,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuin Linia Zwart 15 x 15 x 60 cm Getrommeld - Kijlstra Muurblokken

  • Muurblokken in verouderde look door trommelen
  • A-kwaliteit van Nederlandse steenfabrikant Kijlstra
  • Zeer gescihkt voor borders en verhoogde muurtjes in uw tuin
  • Bezorging in heel Nederland

Stapelblokken Tuin Linia Zwart 15 x 15 x 60 cm Getrommeld - Kijlstra Muurblokken

Gadero is officieel dealer van Kijlstra muurblokken, straatstenen en terrastegels. Deze betonnen stapelblokken voor verhoogde borders in uw tuin zijn in een speciale trommel oudgemaakt. Met deze extra grote betonnen palisade blokken maakt u eenvoudig een verhoogde border in uw tuin. De palissaden zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 15 x 15 x 60 cm. Dankzij de grote dikte en breedte maakt u een robuust geheel en een borderrand die niet gemakkelijk van zijn plek raakt. Op de kleur zwart van deze stapelblokken voor uw tuin valt vuil en alg bovendien weinig op.

De betonnen palissaden blokken zijn getrommeld door een soort grote wasmachine die de randen van de muurelementen rond maakt. Deze stapelstenen geven uw tuin daardoor een rustieke uitstraling, alsof uw tuin al jaren zo ligt. De stenen, rechthoekige elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur, vijverrand, trap of een border. Deze blokken zijn 15 cm hoog, 15 cm diep en 60 cm lang. 

De betonnen muurelementen zijn vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. Wij adviseren deze te verlijmen met onze steenlijm om zo zeker te zijn van een velig en stevig eindresultaat. Laat de naden altijd verspringen. Plaats de eerste rij bij voorkeur half boven en half onder de grond. 

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair stapelblokken antraciet zwart getrommeld Stapelblokken Tuin Linia Zwart 15 x 15 x 60 cm Getrommeld - Kijlstra Muurblokken Getrommeld Ruim op voorraad
€ 5,95 Per stuk incl. btw