Stapelblokken hoekstuk Linia Excellence Nero 56x28x14 cm AANBIEDING

Productnummer: EX7000397   |   Betaalbare stapelblokken   |   Past bij de 14x14x56 cm stapelblokken

€ 5,25 € 3,25 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken hoekstuk Linia Excellence Nero 56x28x14 cm AANBIEDING

  • Bestand tegen vorst
  • Handig L-stuk voor stevige hoeken
  • Maak muurtjes, vijvers en bloembakken
  • Geschikt voor 14x14x56 stapelblokken van Excluton
  • Bij meer dan 1 laag blokken verlijmen

Stapelblokken hoekstuk Linia Excellence Nero 56x28x14 cm AANBIEDING

Met het Linia Excellence Nero hoekstuk 56x28x14 cm maakt u uw border, vijver of betonnen bloembak mooier dan dat u de Linia Excellence Nero 14x14x56 cm als hoek gebruikt. Het geheel ziet er door het hoekstuk strakker uit. Bestel bij het hoekstuk ook direct het aantal Linia Excellence Nero 14x14x56 cm stapelblokken die u nodig heeft voor uw project. Bestel ook de sierlijke afdekplaat om uw borders net dat beetje extra luxe te geven.

Tips voor montage

De moderne Linia Excellence Nero van Excluton stapelblokken passen in elke tuin. Voor een stevig geheel adviseren we deze stenen stapelblokken voor uw tuin op een opsluitband (op zijn kant) of in cement te plaatsen voor een extra stevige fundering. Plaats het eerst betonnen blok half boven en half onder de grond. Zo krijgt u een stevige basis. Stapel vervolgens de volgende stapelblokken hier boven op. Laat de naden steeds halfsteens verspringen. Gebruik onze FIXS steenlijm voor het vastlijmen van de stapelblokken. Zo voorkomt u dat de blokken verschuiven. Lees onze klustips door en ga goed voorbereid aan de slag.

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op