Legservice Visgraat Parket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer

Productnummer: FL95007-LVPZ Laat uw visgraat vloer snel en vakkundig los leggen op ondervloer

Adviesprijs
€ 34,95 € 31,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Legservice Visgraat Parket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer

  • Inclusief leggen ondervloer
  • Jarenlange ervaring op het gebied van visgraat
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het leggen
  • Kant-en-klaar geolied opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Legservice Visgraat Parket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer

Met de Gadero Visgraat Parket Zwevende legservice bent u zeker van een professionele en volledige vloerverwerking service waarbij de totale houten vloer los op de ondervloer wordt gelegd. U hoeft enkel de benodigde materialen te bestellen, denk hierbij aan visgraat parket vloerdelen met de juiste ondervloer. Onze vakkundige Gadero Parket legservice zorgt voor een professioneel eindresultaat. 

De parket legservice van Gadero bestaat enkel uit vakmannen met jaren ervaring in het leggen van houten visgraat vloeren. Wanneer u gebruik maakt van deze professionele vloeren leggers bent u verzekerd van een juiste verwerking van de visgraat parket vloer, en dus het behoudt van uw fabrieksgarantie. Bij het leggen van het visgraat is ook het leggen van de ondervloer inbegrepen. De visgraat parket legservice kan uitsluitend worden meebesteld met 1 van onze visgraat vloeren. De minimale afnamehoeveelheid voor deze legservice is 30 m2.

De Gadero Parket vloer leggers gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de legrichting en voorzien ze u hierbij van tips. Bestel deze legservice eenvoudig mee met de houten parket vloerdelen naar keuze en laat het werk over aan de vakmannen van Gadero. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het leggen van de eiken houten parket vloer met u inplannen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Visgraat Parket zwevend leggen Gadero Klus plinten ondervloer Legservice Visgraat Parket Zwevend - Inclusief Leggen Ondervloer Laat uw visgraat vloer snel en vakkundig los leggen op ondervloer Op voorraad
€ 31,95 Per m2 incl. btw